Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosle godine je bilo odredjeno 500miliona prvim javnim pozivom, da bi se kasnijim izmenama stiglo do preko 2 milijarde.Koliko je novca bilo prošle g da li se seća neko da ne tražim.
Koji deo one kobasice je redni broj?U pravu si, 20 min i razlik od 9 mesta.
Jedino ne mogu provaliti kako je šifra taj prvi broj da li ima neke veze sa opštinom ili regionom.
Meni taj isto pocinje kao kod tebe, ako su ovi xxxx redni broj onda je za prva 2 sata podneto vise od 2000Valjda onaj prvi 00302xxxx...
Ne mogu ovakjo po novom dešifrovati.Možda bi Srđan migao da nam pomogne.
U vezi subvencija za primarnu biljnu proizvodnju ,da li neko zna da li treba realizovati kupovinu ili mogu sa predracunom da predam?
Od poslednjeg dana do kog je trajao prosli konkurs, cini mi se da je bio 7.9. Prosle godine ali proverii za svaki slucaj..Od kog datuma se gleada kad je kupljena masina ,da bi se moglo konkurisati?
Pogledaj mejl da nema neka porukaJuce me zvali iz pokrajine sa broja 066385981 nisam stigo da se javim, probao da ih pozovem da vidim sta treba zasto su zvali javlja se neki automat na stranom jeziku ne mozes da uspostavis vezu onda zvao pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu jedan broj pa mi daju drugi treci broj a upm ceo dam vrtim nisam dobio niko se ne javlja da vidim sta su zvali