talianu
Član
Mislim da je jedan mali broj koji su predali na početku prošli bez EP.Sam sam predao. Mbv je spakovao svoj deo,ja svoj.
Ko je išao preko negog iz agencije oni su sami ubacili EP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je jedan mali broj koji su predali na početku prošli bez EP.Sam sam predao. Mbv je spakovao svoj deo,ja svoj.
Ja mislim da je bolji sistem ovaj koji radi grad Beograd. Postoji tabela bodovanja, sve je transparentno. Maximum je 10 bodova (godine, prijava na PIO, broj članova, organska ili ne...).Tako je kod nas jedne godine opstinski posticaj bio takav da su budzet za polj mehanizaciju podijelili sa brojem korisnika pa je svako dobio po 300e , i ko je kupio kombajn i ko je kupio frezu . Bunili se mnogi na sastanku , ovi iz opstine rekli da je greska i da nece biti tako vise. Ja jedini rekao da je tako dobro , svi se smijali.
Da li to resenje o upisanom objektu pribavlja uprava? Nisam video polje gde se to dodaje od dokumentacije.Pravilnikom je određeno da Uprava ne sme da vas odbije i da mora da vam pošalje zahtev za uređenje podneska ukoliko prilikom obrade zahteva utvrdi:
- da imate neizmirena dugovanja
- da objekat nije upisan u Registar objekata.
Dobijate rok od najmanje 8 dana da otklonite nedostatke, odnosno da izmirite dugovanja i urgentno tražite upis objekta u Registar objekata.