Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta kontrolisu? Dal je mehanizacija na adresi?Isplaćeno iz Pokrajine danas,konkurisao sa računom.
Ratarstvo je u pitanju,kontrola je bila odmah nakon potpisivanja ugovora.
Koliko je proslo od kontrole do uplate ?kod mene u sredu bili u kontroliIsplaćeno iz Pokrajine danas,konkurisao sa računom.
Ratarstvo je u pitanju,kontrola je bila odmah nakon potpisivanja ugovora.
Da, dođu slikaju mehanizaciju ,pločicui orovere gps lokaciju.A sta kontrolisu? Dal je mehanizacija na adresi?
Uh ,ne znam tačno možda mesec dana max.Koliko je proslo od kontrole do uplate ?kod mene u sredu bili u kontroli
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Zar nemas pravo da drzis masine i na drugoj adresi od one na kojoj zivis?Da, dođu slikaju mehanizaciju ,pločicui orovere gps lokaciju.
Kod nas uglavnom sa instituta Tamiš dobiju nalog iz pokrajine.Ja sam eventualno rekao u zapisnik d aje na broj 48,a živimo na 50 oba su moja.
Uneli su u aplikaciju ako slučajno dođu opet u kontrolu.Generalno ništa nelegalno za naša gazdinstva konkurišem,na našoj adresi je sve.
Imaš brate gde god navedeš da je mašina ako je tamo u redu je.Zar nemas pravo da drzis masine i na drugoj adresi od one na kojoj zivis?
Niko ti nije tražio mesto prebivališta nego mesto investicije.Mesto prebivalista moze biti stan, ima ljudi koji zive u gradu a rade na selu, gde parkirati masinu u toj situaciji ?
Ali znaju da si dobio po politickoj osnovi.Imaš brate gde god navedeš da je mašina ako je tamo u redu je.
Ja koliko vidim malo ko čita pravilnik!
Je l' se to za pokrajinski navodi gde je masina ? Posto se ja ne secam da sam prosle godine imao to da navedem na republickom konkursu, ali ne kazem da nije tako ? Pravilnik citam uvek kad izadje konkurs..Imaš brate gde god navedeš da je mašina ako je tamo u redu je.
Ja koliko vidim malo ko čita pravilnik!