worm
Član
Ili da gurnu 2 prsta u usta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Predračun je odlična stvar. Ovde ne govorim o dugovima države prema ranije kupljenoj mehanizaciji, već o samom konceptu.Samo za kupljenu mehanizaciju. Najveca glupost je bila ono na predracun. To nam je i napravilo problem.
Navodno polovinom septembra izlazi konkurs... Mada, ja sam baš skeptičan, mislim da će opet da razvuku jedan konkurs na dve godine, tako mi liči...Jel ima nesto od republike ?
Šta bi konkretno trebalo da bude predmet subvencije i kolika bi visina subvencije bila?Navodno polovinom septembra izlazi konkurs... Mada, ja sam baš skeptičan, mislim da će opet da razvuku jedan konkurs na dve godine, tako mi liči...
Komsija cuo sam da je opstina nesto izbacila za mehanizaciju. Neke male cifre su u pitanju ali mozda mozes da iskoristis i to..Šta bi konkretno trebalo da bude predmet subvencije i kolika bi visina subvencije bila?