Subvencija za mehanizaciju

Ne znam da li pišem u pravilnoj temi... Podneo sam zahtev za ram za traktor, stiglo im je poslednjeg dana, 15-og maja, i od tada ništa ne znam šta je sa tim. Pisao sam im, nema odgovora. Da li neko ima slična iskustva ili da me posavetuje kome da se obratim?

Kad sam podneo zahtev Agenciji za bezbednost saobraćaja, pre godinu i nešto, čekao 2-3 meseca i onda mi stigao dopis da sam odobren, da uplatim neku maku talsu i sve to pošaljem na adresu.. Posle 3-4 meseca, zove neki broj i lik sa telefona kaže da dođem tu i tu da preuzmem ram. Tako da imaš da se načekaš ali sve se završilo...

Kolege prošao sam konkurs na pokrajini i danas hocu da uplatim novac stavim šifru plaćanja 289, i izbaci mi sifra plaćanja nije dozvoljena za ovaj racun, koju bi trebao šifru da stavim, do sad je prolazilo sa 289

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Ako uplaćuješ firmi od koje si uzeo investiciju onda 221 ako ide preko računa...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ako uplaćuješ firmi od koje si uzeo investiciju onda 221 ako ide preko računa...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Nece ni 221, mozda je nesto do moje banke pkusacu ponovo kasnije, ako ne bude opet moglo uplaticu im na neki drugi račun..

Koja je banka?Meni za obične uplate u Intezi je šifra 289 ali kada sam hteo u budžet nisam mogao tako nego je šifra 253 i onda prolazi.

Kad sam podneo zahtev Agenciji za bezbednost saobraćaja, pre godinu i nešto, čekao 2-3 meseca i onda mi stigao dopis da sam odobren, da uplatim neku maku talsu i sve to pošaljem na adresu.. Posle 3-4 meseca, zove neki broj i lik sa telefona kaže da dođem tu i tu da preuzmem ram. Tako da imaš da se načekaš ali sve se završilo...
Koliko je iznelo sve para, brat treba da stavi na 533 ram?

Hvala svima na pomoći, problem je bio što na predracunu u gornjem uglu stoji racun koji više ne postoji,zato ste se ta banka fuzionisalaa sa drugom... uplatio na drugi racun proslo bez problema sa šifrom 289...

Para, skoro pa ništa, oko 2 crvene za neke takse. Ostalo j sve fraj. Najteže je posle bilo odvrnuti ona četiri stara šarafa na fergusonu, zapekli, nikad odvrtani. Neki su brusilicom sekli a li je kod jednog, gde je boca za vazduh, bilo teško prići pa sam se baš namučio. Prvo nekoliko puta sprej, pa hladno pivo, pa opet sprej, pa opet pivo i onda neka cev za polugu... i dok sam sva četiri odvrnuo - otišla gajba piva. Uz njega se dobiju i četiri nova šarafa sa sve maticama. Posle dao komšiji da mi zavari gore neku pločicu, ofarbali u crveno, postavili rotaciju i sad milina.

Para, skoro pa ništa, oko 2 crvene za neke takse. Ostalo j sve fraj. Najteže je posle bilo odvrnuti ona četiri stara šarafa na fergusonu, zapekli, nikad odvrtani. Neki su brusilicom sekli a li je kod jednog, gde je boca za vazduh, bilo teško prići pa sam se baš namučio. Prvo nekoliko puta sprej, pa hladno pivo, pa opet sprej, pa opet pivo i onda neka cev za polugu... i dok sam sva četiri odvrnuo - otišla gajba piva. Uz njega se dobiju i četiri nova šarafa sa sve maticama. Posle dao komšiji da mi zavari gore neku pločicu, ofarbali u crveno, postavili rotaciju i sad milina.
Prskas sprej pa dok cekas da upije popijes pivo, pa opet sprej pa dok cekas popijes pivo ?

Baš tako, otišlo pola bočice spreja i gajba piva. Ceo dan uz malo predaha i koja kafica. Naiđe neki komšija, malo popričamo, pa opet...

U selu je par ljudi konkurisalo i svi dobili ram. Deluje baš moćno i jako, sad mogu da vozim i po kanalima.

Nazad
Vrh