milan11
Član
Ovi na vlasti su poceli kao majstori, ne lazu samo odlazu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece ni 221, mozda je nesto do moje banke pkusacu ponovo kasnije, ako ne bude opet moglo uplaticu im na neki drugi račun..Ako uplaćuješ firmi od koje si uzeo investiciju onda 221 ako ide preko računa...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Koliko je iznelo sve para, brat treba da stavi na 533 ram?Kad sam podneo zahtev Agenciji za bezbednost saobraćaja, pre godinu i nešto, čekao 2-3 meseca i onda mi stigao dopis da sam odobren, da uplatim neku maku talsu i sve to pošaljem na adresu.. Posle 3-4 meseca, zove neki broj i lik sa telefona kaže da dođem tu i tu da preuzmem ram. Tako da imaš da se načekaš ali sve se završilo...
Prskas sprej pa dok cekas da upije popijes pivo, pa opet sprej pa dok cekas popijes pivo ?Para, skoro pa ništa, oko 2 crvene za neke takse. Ostalo j sve fraj. Najteže je posle bilo odvrnuti ona četiri stara šarafa na fergusonu, zapekli, nikad odvrtani. Neki su brusilicom sekli a li je kod jednog, gde je boca za vazduh, bilo teško prići pa sam se baš namučio. Prvo nekoliko puta sprej, pa hladno pivo, pa opet sprej, pa opet pivo i onda neka cev za polugu... i dok sam sva četiri odvrnuo - otišla gajba piva. Uz njega se dobiju i četiri nova šarafa sa sve maticama. Posle dao komšiji da mi zavari gore neku pločicu, ofarbali u crveno, postavili rotaciju i sad milina.