Subvencija za mehanizaciju

Ne smeta meni ni najmanje vec sam samo realan. Odakle im pare za to sve. Mislis da imaju dovoljno za sve nase zelje.
U flasu od litre stane samo litra i mozes dosipati i presipati, al od litre vise staviti ne mozes.
Nemam ja nista protiv, nek naprave oni i takav poziv sa predracunom, al nek prvo plate ono sto je placeno odmah.

Ne smeta meni ni najmanje vec sam samo realan. Odakle im pare za to sve. Mislis da imaju dovoljno za sve nase zelje.
U flasu od litre stane samo litra i mozes dosipati i presipati, al od litre vise staviti ne mozes.
Nemam ja nista protiv, nek naprave oni i takav poziv sa predracunom, al nek prvo plate ono sto je placeno odmah.
Znači onom ko je pun neka vrate keš?
A sirotinja nek crkne.

Dignes kredit od banke kupis masinu
Dogovor sa trgovcom das mu samo pdv 20 posto pa ti izda racun ostalo kad prodjes na konkursu
A ima i varijanta gde te prodavac masine bukvalno kreditira da ti racun pa konkurises pa kad dobijes platis u sustini kocka je sve tako da bi bilo najbolje po poljoprivrednika da se ide na predracun.

Moraš normalno ali već znaš da ti je odobren povraćaj i mnogima koji nisu baš platežno jaki je to jedini način da kupe mašinu novu(dignu kredit ili na bilo koji drugi način) jer znaju da će dobiti povraćaj.

Opet pare moraš imati na gomili, a mašina ako mi treba, treba mi pa kako god bilo. Kolko puta je bilo stezanje na druge krajeve i grcanje ako je mašina potrebna pa nije bilo ni povraćaja niti ičega pa se opet izgurali.
Malo je to bezveze zamišljeno ako sam već dobio na predračun i potpisao menicu npr kao garanciju zašto se ne uplati lova pa da dodam i predam pravdanje.

Nazad
Vrh