Subvencija za mehanizaciju

Da li pominje neko novi konkurs za mehanizaciju 50%, hoće li biti nešto od toga?

Znam da nisu isplatili ni stari, ali to se pitanje mora jednom postaviti imaju li u planu novi konkurs ili ne.

Vec su jednu godinu preskocili, ako i sad preskoce mnogi ce izvisiti za subvencije za mehanizaciju, malo malo pa me neko pita kad ce konkurs 😂

Jesu preskočili godinu ali nisu račune. Samo tu sad drugi problem ima, objedine račune za 2 godine i onda ima puno zahteva i treba puno para da izdvoje, onda se ili otegli sa rešavanjem i isplatom ili smanje limit za povraćaj. Ili čak i jedno i drugo...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Smanjili su ukupan budzet, smanjili budzet po gazdinstvu i jos sve to razvukli na skoro 2 godine.. To nije preskocena jedna godina to je kao da su preskocili 3 godine u odnosu na ono sto se moglo dobiti pre 3 godine i nikom nista, hvalimo se kako imamo najveci budzet za poljoprivredu ikad.. Gde li su te pare, bolje da je ostao manji budzet a vece subvencije..

nije PIO uslov nego posto imas na sebe imovinu moras da placas ako imas neko dugovanje...jel si zvao da pitas ?

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

ja sam ih zvao prosle nedelje,predmet u obradi zovite sledece nedelje mislim se vise vas ne zovem

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Čekaj bre, sad kada izade javni poziv za mehanizaciju 2023. ja uzmem predračun za mašinu i sa svim potrebnim papirima predam.
I onda čekam na odgovor godinu dana!?
Pa koliko vredi profaktura?

Svašta.
2017. sam kupio pipalicu u oktobru, u februaru/martu su mi uplatili subvencije.
Nije mi problem da čekam, samo mi je problem da ne znam da li sam prošao, ili ne.
Profaktura, ubrzo rešenje da si prošao, kupiš, pa neka bude uplata i za godinu dana, ali da bude sigurica.

Zato ja konkurišem na lokalu sve, definisani rokovi za sve, od trajanja konkursa, obrade, isplate, komisije koja kontroliše...

Nazad
Vrh