Ne mogu sve opštine da konkurišu, moraš da imaš stoku na sebi itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aha, sve jasno. Konkurs za medije....Ne mogu sve opštine da konkurišu, moraš da imaš stoku na sebi itd.
Za republicki konkurs od lane predao predmet u prvih 16 minuta 04.01.2022.g. prosle nedelje pitao sta se desava sa predmetom kazu jos mi ga obradjuju
Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
i nisi dobio pare,pa kako oni to idu po kom redosledu ?
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Isti slucaj kum ima...sve lepo predao u roku-sad mu traze racun sa pecatom i potpisom i jos nesto.a za svo vreme niko ga nije nazvao da mu kazu da nesto nije ok ili da nesto fali od dokumentacije.Meni traze dopunu tj traze mi da racun od masine ima pecat i potpis a ja se odlicno secam da na racunu koji sam poslao pise da je punovazan bez pecata i potpisa.
Smejem se sto se bunis za red kao da je red ikad i bio...nemoj toliko da se smejes iskrivice ti se faca,mi ovde pisemo ozbiljno a ti se kezis ko lud na brasno
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
A mene danas zvali i trazili da licno uzmem potvrdu da nisam koristio sredstva za te namene na loklanom nivou i Uverenje da ne dugujem porez takodje na loklanom nivou.Meni odgovorili: Službenim putem potražuju se uverenja i potvrde od nadležnih institucija nakon pristizanja istih nastavalja se obrada zatheva.