Paracinac88
Član
pa jel zavrsili sto pustili danas to je to ili ce jos da pustaju od ponedeeljka?
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su i meni rekli poslednji put kada sam im pisao i juce nema uplate. Ostaje mi da se nadam da nisu stigli svima da puste sredstva i da ce biti u ponedeljak.imam sve to i pisao sam im pre dve nedelje,rekli mi da je predmet zaveden pod brojem .... i da ce po administrativnom postupku resiti
Nisam nasao ovo sto pises? Ili tek treba da izadje?Konkurs traje do 10 Aprila, od mehanizacije idu samo Atomizeri i Prskalice.
Izgleda da su se malo šalili.Pokrajinski jos ne izlazi? Postojao je nacrt, jel moguce da ga nece objaviti?
ПРАВИЛНИК
О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ИНВЕСТИЦИЈА У ПРИПРЕМУ ПРОИЗВОДА ЗА ТРЖИШТЕ У СЕКТОРУ ВОЋЕ, ГРОЖЂЕ И ПОВРЋЕ И ИНВЕСТИЦИЈА У ФИЗИЧКА СРЕДСТВА ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА У СЕКТОРУ ПОВРЋЕ И ОСТАЛИ УСЕВИ У АП ВОЈВОДИНИ У 2023. ГОДИНИ
Koliko sam video to za stočare, voćare i povrtare je u konkursu za mlade. A za ostale ima samo za Voćare konkorsu.Za povrtare je u zaštićenom prostoru.Konkurs traje do 10 Aprila, od mehanizacije idu samo Atomizeri i Prskalice.
Pa nije problem sto su dali u konkursu za mlade, ako tako hoce ok. Ali sto su stavili za samo novootvotena gazdinstva zadnjih godinu dana je glupost....Koliko sam video to za stočare, voćare i povrtare je u konkursu za mlade. A za ostale ima samo za Voćare konkorsu.Za povrtare je u zaštićenom prostoru.
Pa nemam ni takvo, tj nemam na koga. A sta im je zackoljica da ne daju svima?Pročitaj pravilnik, džaba što je novootvoreno gazdinstvo...