Subvencija za mehanizaciju

pa jel zavrsili sto pustili danas to je to ili ce jos da pustaju od ponedeeljka?

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

imam sve to i pisao sam im pre dve nedelje,rekli mi da je predmet zaveden pod brojem .... i da ce po administrativnom postupku resiti

Pokrajinski jos ne izlazi? Postojao je nacrt, jel moguce da ga nece objaviti?

ПРАВИЛНИК
О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ИНВЕСТИЦИЈА У ПРИПРЕМУ ПРОИЗВОДА ЗА ТРЖИШТЕ У СЕКТОРУ ВОЋЕ, ГРОЖЂЕ И ПОВРЋЕ И ИНВЕСТИЦИЈА У ФИЗИЧКА СРЕДСТВА ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА У СЕКТОРУ ПОВРЋЕ И ОСТАЛИ УСЕВИ У АП ВОЈВОДИНИ У 2023. ГОДИНИ

Meni takodje za vocarstvo nisu uplatili :( a vidim da pise u medijima da su izvrsene isplate u petak.
Siguran sam da ispunjavam sve uslov, nadam se da to znaci da ce mozda biti u ponedeljak.

imam sve to i pisao sam im pre dve nedelje,rekli mi da je predmet zaveden pod brojem .... i da ce po administrativnom postupku resiti

To su i meni rekli poslednji put kada sam im pisao i juce nema uplate. Ostaje mi da se nadam da nisu stigli svima da puste sredstva i da ce biti u ponedeljak.

Pokrajinski jos ne izlazi? Postojao je nacrt, jel moguce da ga nece objaviti?

ПРАВИЛНИК
О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ИНВЕСТИЦИЈА У ПРИПРЕМУ ПРОИЗВОДА ЗА ТРЖИШТЕ У СЕКТОРУ ВОЋЕ, ГРОЖЂЕ И ПОВРЋЕ И ИНВЕСТИЦИЈА У ФИЗИЧКА СРЕДСТВА ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА У СЕКТОРУ ПОВРЋЕ И ОСТАЛИ УСЕВИ У АП ВОЈВОДИНИ У 2023. ГОДИНИ
Izgleda da su se malo šalili.

Koliko sam video to za stočare, voćare i povrtare je u konkursu za mlade. A za ostale ima samo za Voćare konkorsu.Za povrtare je u zaštićenom prostoru.
Pa nije problem sto su dali u konkursu za mlade, ako tako hoce ok. Ali sto su stavili za samo novootvotena gazdinstva zadnjih godinu dana je glupost....

Pa da se zamažu oči što bi se reklo, kad neko pročita povraćaj 90% od investicije a peripetija koliko hoćeš. Mora da se radi i Poslovni plan tako da ima posla i za agencije.

Nazad
Vrh