kalman 58
Član
Pa dal se ima kolega to je diskutabilno ali mora se pratiti trend jer u poljoprivredi je buducnost a ne u penziji.Sa minimalnom platom mozes zamisliti kakva ce biti penzija.Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakve su to subvencije za mehanizaciju?Dal neko zna moze li osoba koja je danas otvorila gazdinstvo da podnese zahtev za subvencije za prikljucnu mehanizaciju,ili gazdinstvo mora biti aktivno vise godina
Da ali od tih 20 000 pola daje drzava, pola ljudi placaju, sto znaci da bi 1000 ljudi dobilo kad bi svi bili na tacno 20 000 sa investicijom, vecina je naravno tik preko 20 000, ali znam ljudi koji su prosli a investicija 40 000 - 45 000 e.Pa ako je investicija 20.000 evra to mu dodje 500 traktora.
Kako misliš nema žalbi,ja ne znam da je bio neki konkur bez prava na žalbu.To jedino ako niste nešto potpisali pri slanju .Ovo je konacna lista, nema zalbi.
Budzet su podigli na 1.2 milijarde odnosno na nesto malo preko 10 miliona evra i sada je budzet kao vocarima sto je bio. Njih je proslo 870, i kao sto rece kolega trebalo bi izmedju 800 i 900 da ce proci..
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka