talianu
Član
Ispred mene čovek sa 35,iza žena sa 50,od drugara čujem da je ispred njega još neko sa 70.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ćuti, moglo je i gore, šećer i pritisak...Što je bilo do mene ja sam odradio. Pa šta bude biće.
I tako se ne nadam previše jer u životu nikad ništa dobio nisam sem visokog pritiska![]()
Šta vredi i na 3 godine da gazdinstvo ima 100% pravo i da 100% dobija... Kada u mnogim kućama (bar 50%) ima po 2-3-4-5gazdinstva. Oni opet mogu svake godine da konkurišuOvakav nacin lutrìje sa subvenijama je cisto zajebavanje.... da stvarno hocu da pomognu svima napravili bi modus da svako moue da dobije npr. Jednom u tri god gazdinstvo ima pravo na investiciju u nekoj odredjenoj vrednosti i za to dobija sigurno povracaj dela sredstava.... Ovako neki dobijaju u svakom konkursu na neki nikad
Kod mene piše status ;prijem .Vi što ste slali preko pošte, da li pratite status pošiljke na sajtu pošte, juče ujutru sam poslao, i dalje se ne miče?