Subvencija za mehanizaciju

Ispred mene čovek sa 35,iza žena sa 50,od drugara čujem da je ispred njega još neko sa 70.

Zasto odmah samo negativa svima zelim puno srece i da ostvare subvencije za svoje prikljucke.Kazete bice malverzacija pa normalno ali sa obe strane .Mislite da tamo sede neuki ne vide ova novokompovana gazdinstva a opet i mi moramo na neki nacin da doskocimo.Puno uspeha svima

Ispred.pisarnice jutros u 7 sigurno 70-tak ljudi, posle je bilo jos vise.Sreca islo brzo, po 5-oro ulazilo na dva saltera. Fine neke tete

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Ovakav nacin lutrìje sa subvenijama je cisto zajebavanje.... da stvarno hocu da pomognu svima napravili bi modus da svako moue da dobije npr. Jednom u tri god gazdinstvo ima pravo na investiciju u nekoj odredjenoj vrednosti i za to dobija sigurno povracaj dela sredstava.... Ovako neki dobijaju u svakom konkursu na neki nikad

Sve ovo sto daju je pic.. dim u odnosu na to koliko su nam uzeli zadnjih godina samo na razlici smanjivanja subvencija po ha od 14000 din. ( plus oko 35 e refakcije za dizel = oko 170 e ) do 4000 din.
Svi imaju vece subvencije po ha od nas!
Konkretno za toliko godina u mom slucaju uskratili su mi nesto vise od 100 i jedan dobar kusur hiljada evra!

Predaću za setvospremač i tanjiraču.
Dokumentaciju šaljem tokom januara kad budem imao vremena...

Setvospremač sam uzeo u januaru prošle godine, tanjiraču u septembru, dao gotove pare. Sa tim sam se oprostio, i o povraćaju ne razmišljam.

Proveo sam noći i noći u radu na njivama, ali da provedem noć čekajući da predam zahtev za subvenciju, ma nema šanse.

Vi što ste slali preko pošte, da li pratite status pošiljke na sajtu pošte, juče ujutru sam poslao, i dalje se ne miče?

Pa u Republici Srpskoj se odma obracunava povracaj pri samoj kupovini mehanizacije ako sam dobro razumeo.
Zahtev juce poslat postom pa sta bog da .

Ovakav nacin lutrìje sa subvenijama je cisto zajebavanje.... da stvarno hocu da pomognu svima napravili bi modus da svako moue da dobije npr. Jednom u tri god gazdinstvo ima pravo na investiciju u nekoj odredjenoj vrednosti i za to dobija sigurno povracaj dela sredstava.... Ovako neki dobijaju u svakom konkursu na neki nikad
Šta vredi i na 3 godine da gazdinstvo ima 100% pravo i da 100% dobija... Kada u mnogim kućama (bar 50%) ima po 2-3-4-5gazdinstva. Oni opet mogu svake godine da konkurišu 😉 Na jednoj adresi kod drugara sa fakulteta bilo je 11 aktivnih gazdinstva pre par godina.

Prijem se odnosi na tvoju postu, ako si juce poslao do 13h bice nocas ili tokom jutra zaduzena za isporuku i isporucena.. obicno kad god sam slao nesto preporuceno i pratio uvek je tako bilo..

Nazad
Vrh