Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onog trenutka kad si predao u posti taj dan sat minut je isto ko da si predao na pisarnici bez obzira kad posta stigne u nemanjinu ,moze da putuje i dva meseca ali racuna se ono vreme kad si predao u posti .Jel moze sad neko da mi objasni kako oni mogu da se vode da su predali pre nego neko ko je otisao u nemanjini na pisarnicu , predao i dobio odmah broj da je zaveden i vodi se da je predao
Da li si siguran ???Onog trenutka kad si predao u posti taj dan sat minut je isto ko da si predao na pisarnici bez obzira kad posta stigne u nemanjinu ,moze da putuje i dva meseca ali racuna se ono vreme kad si predao u posti .
Nemanjina broj 22-26 ne mozes pogresiti ima ljudi od ulaza do semaforaGde se predaje, pošto ima na konkursnoj negde piše uprava za agrarna na bulevaru a onda negde samo posarnica nemanjina. Ja evo stižem u BG još malo pa idem da predam
Mislim da niste u pravu ali videcemo . .Dautović otvori rang listu i pogledaj na primeru vreme predaje.
Sta su ti druze rekli?Ajde nazovi upravu za agrarna placanja pa proveri ja znam sta su meni rekli licno.
0113020100
Ali racunaj ko god je bio ispred poste ili pisarnice nije imao samo jedan zahtev...Predao u 10:14 pre mene je možda bilo 250 predatih od jutros. Čujem da je noćas iz pošta u BG predato 600-700 zahteva. Biće veselo