Subvencija za mehanizaciju

Jel moze sad neko da mi objasni kako oni mogu da se vode da su predali pre nego neko ko je otisao u nemanjini na pisarnicu , predao i dobio odmah broj da je zaveden i vodi se da je predao
Onog trenutka kad si predao u posti taj dan sat minut je isto ko da si predao na pisarnici bez obzira kad posta stigne u nemanjinu ,moze da putuje i dva meseca ali racuna se ono vreme kad si predao u posti .

Pa ne mogu da tvrdim za konkurse ovog tipa .Za ove što se boduju moraju da ostave hronološki zbog istog broja bodova.Ali kad predajem sve mi jedno kad predam nemam razloga da čekam 10 januar .Takođe smo predali noćas među prvima.

Ovde izgleda jos dosta ljudi veruje u Deda Mraza. Gledam da predam medju prvima ali to ne znaci da cu i biti medju prvima za povracaj. Sam sam se uverio u to 2020te

Sent from my S60 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Definitivno ko je predao 3 do 23:59 bice odbijen. Lepo pise u javnom pozivu sta se desava sa ranije poslatim zahtevima.

A ljudi koji su predali u svojim gradovima u posti jutros od 7h. Preko 1000 zahteva vec prvi dan sigurno. Bice malverzacija sigurno

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh