Subvencija za mehanizaciju

Kao što sam i pretpostavio pre nekoliko dana, naša nadanja su još jednom izneverena, država se ispružila za celih 3,5 miliona evra koje će biti dodeljene poljoprivrednicima za kupovinu mehanizacije... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2021. youtube.radoslav adamovic

U kojoj dečijoj emisiji je sve isplaćeno i svi prošli?Pitaj Matića kako je prošao...
Republički na 50% niko nije odbijen a da su papiri u redu, koliko je meni poznato. Stanu sa isplatom kad potroše pare, pa kad opet bude para nastave. Ovde nema rang liste pa da si ispod crte...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Znaci plug ce potrositi jednu garnituru raonika i spiceva dok legne subvencija s obzirom koliko ce nas konkurisati. Taman da imam novaca da ih zamenim.

Imam drugare na par mesta što rade i znam šta samo napisao. Samo iz jedne firme je proletos otišlo preko 500 kukuruznih sejalica.

A potvrde iz trezora aktivan status, setvena struktura i članovi gazdinstva da li su potrebni, ne vidim ih na spisku dokumentacije.

Da li treba opet prikupljati papire ili mogu i ovi sto smo prikupili za 15 decembar jer neko kaze da treba iz 2022 ???

Potvrde da nisu starije 30 dana od dana podnosenja zahteva, lepo pise, racuni vaze od 1.1.2021. Ne trebas da vadis.nove ako se uklapas u mesec dana od datuma vadjenja potvrda do dana podnosenja zahteva.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Nazad
Vrh