Coci nemam člansku kartu niti planiram učlanjenje zarad tih i sličnih stvari makar nemao ništa u životu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu bas da se slozim sa tobom spadam u hobi poljoprivrednike tako da nisam ni bitan.Ali sa uplatom vasih doprinosa se ne slazem supruga mi je fiktivno zaposlena i sama uplacuje pio oko20000din mesecno,koliko uplacuje cisti poljoprivrednik?Da odmah napisem razlog uplate je 2 god radnog staza do prevremene penzije,izmiruje sve obaveze i doprinose iz poljoprivrede na svojih 10h svoje zemlje.Da li se njen novac odvaja u posebne fondove?Ja mislim da je najbolje da se sve subvencije ukinu pa da vidimo onda bas zbog takvih kao sto si ti .
Imas dve vrste cistih poljoprivrednikaNe mogu bas da se slozim sa tobom spadam u hobi poljoprivrednike tako da nisam ni bitan.Ali sa uplatom vasih doprinosa se ne slazem supruga mi je fiktivno zaposlena i sama uplacuje pio oko20000din mesecno,koliko uplacuje cisti poljoprivrednik?Da odmah napisem razlog uplate je 2 god radnog staza do prevremene penzije,izmiruje sve obaveze i doprinose iz poljoprivrede na svojih 10h svoje zemlje.Da li se njen novac odvaja u posebne fondove?
Ovaj smajli je greskaImas dve vrste cistih poljoprivrednikaoljoprivrednik u sistemu pdv-a i poljoprivrednik koji nije u sistemu pdv-a...
I da koristim dva zdravstvena osiguranja i dve penzije?A zamisli da na tih 10 ha moras jos da platis pio i zdravstvo
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Da i jos sve na privatno na preglede da idesI da koristim dva zdravstvena osiguranja i dve penzije?
Otkud ti informacija?Poziv tek u januaru 2022. Kao i sto sam predpostavljao rastezace se sve do izbora.
Nemam ni ja pa mozda zato nema ni traga ni glasa od proslogodisnjeg junskog konkursa.Coci nemam člansku kartu niti planiram učlanjenje zarad tih i sličnih stvari makar nemao ništa u životu.