Subvencija za mehanizaciju

Konkurs ovaj sto je trebao poceti danas pomeren za januar, a navodno ce vaziti racuni iz ove godine.,takve sam informacije dobio danas

Jel su ranije bile potrebne ukupno dve potvrde iz dve razlicite poreske ako me secanje ne vara ?

Ljudi kako ne kapirate pomeraju nas jos od juna, nema para ni za sta.. U junu rekli septembar kad bude sajam, posle sajma bice uskoro, prodje oktobar prodje novembar pritisli ih opet kazu bice decembar.. Sad se vec vidi da se odlaze, i ja mislim da niko ne zna do kad tacno..

Lako je izaci na TV i reci "skoro da smo duplirali budzet za 2022 u odnosu na 2021", pa sine budzet za 2021 nije dovoljan za jednu opstinu a ne za celu drzavu..

Ocito je da je celokupna poljoprivreda zrtvovana u 2021. godini i to je svima jasno. Ceo konkurs je naprosto preskocen i prebacen za 2022. mada su po zakonu morali da ga raspisu, al ko jos postuje zakon. Sad mozemo ocekivati med i mleko kako se priblizavaju izbori, al istina je sasvim drugacija. U onoj sam velikoj vecini koja nije dobila povrat za mehanizaciju i na e-mail upucen UAP-u dobijam generisani odgovor vec treci put da je moj zahtev pod tim i tim brojem prosao kontrolu i da svakog trena ocekujem postara sa resenjem :osmeh:
Jedino je pitanje dokle ce ministarstvo na celu sa ministrom moci da se izvlaci.

Pa nek ti na fakturi napišu setvospremač....

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Joj brate nemoj da si dete ,piši na njemu i pi**a ako hoćeš samo ispuni zahteve koje traže.Nemoj da faktor odbijanja bude neko ime koje nikom nije bitno.

Možeš da tražiš da ti napišu na njemu i drnodrndač. 🤣 Opet će to biti setvospremač.

Nazad
Vrh