Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dizu famu oko tog konkursa vec par meseci samo da se zamazu oci na ovo smanjenje socijale sa 5200 na 4000. A bila je prica krece pocetkom marta pa krajem marta pa sad kazu kraj marta pocetak aprila, ko zna kad ce biti taj konkurs ali sigurno ne dok se ne isplate ova socijalna primanja po hektaru a onda ce sa tim konkursom izaci tako da moze da ga prodje samo mlada izmedju 23 i 26 godina koja ima 20+ krava i manje od 2 hektara zemlje.. I onda ona prica, "jbga ne uklapate se u konkurs".. Vise ih ne slusam nista, ranije sam voleo kod Urosa da pogledam kad neko dodje delovalo je da im izvuce nesto sto ne bi inace rekli, vise ni toga nema, sad u nedelju sam se pokajao sto sam sedeo pored TV-a, vise od pola emisije samo reklame u pm..
Da li ovde mogu i ratari da konkurisu pod onim "ostali usevi"?![]()
Почетна - Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство
Обавештења За пројекте пошумљавања додељено близу 100 милиона динара 29 јуна, 2021 Опширније Новости Одржана завршна конференција пројекту WASIDCA 17 маја, 2021 Опширније Конкурси и одлуке Одлука о измени: Одлуке…www.psp.vojvodina.gov.rs
Prskalice i atomizeri i za jedne i za druge tj za jedne atomizeri za druge prskaliceDa li i ratarstvo moze da konkurise za prskalice ili samo vocari i povrtari?Posto vidim da prskalice nema u "ostalim usevima"....
Koliko su mi danas iz AP Vojvodine, svi mogu da probaju ali oni imaju "bodovnu" listu prema kojoj se kasnije odlucuje ko je prosao, a ko nije. Na toj listi ce se gledati,koliko godina ima podnosilac zahteva, pol, prebivaliste, vlasnistvo poseda, datum prve registracije, dosadasnje koriscenje sredstava pokrajinskog sekretarijata, podrucje na kom se nalazi gazdinstvo...Nije mi jasno da li ovde konkurisu samo oni koji imaju gazdinstvo u otezananim uslovima tj nerazvijenim opstinama ili mogu svi da probaju?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
A sta tacno koliko nosi poena je tajna. Tj nigde nema jasan bodovni nacin.Koliko su mi danas iz AP Vojvodine, svi mogu da probaju ali oni imaju "bodovnu" listu prema kojoj se kasnije odlucuje ko je prosao, a ko nije. Na toj listi ce se gledati,koliko godina ima podnosilac zahteva, pol, prebivaliste, vlasnistvo poseda, datum prve registracije, dosadasnje koriscenje sredstava pokrajinskog sekretarijata, podrucje na kom se nalazi gazdinstvo...
Nema nigde bodovna lista pitao sam, jer sam hteo da vidim za sebe rasipac da uzmem, ako ne prolazim necu da se zamlacujem sa papirima samo, ali nigde nema bodovne liste...A sta tacno koliko nosi poena je tajna. Tj nigde nema jasan bodovni nacin.