mixer87kac
Član
Sve je rešeno, samo rešenja šalju kako imaju novaca... I ja čekam...Da li neko moze da napise telefon za informacije u vezi junskog roka za subvencije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je rešeno, samo rešenja šalju kako imaju novaca... I ja čekam...Da li neko moze da napise telefon za informacije u vezi junskog roka za subvencije.
U kom smislu rešeno. Rešeno 3000 zahteva ili rešeni svi zahtevi uukupno koji su formalno ispravni samo što su pare problem, pa će uplatit tempom koji budu mogli.Sve je rešeno, samo rešenja šalju kako imaju novaca... I ja čekam...
onda bi trebalo svi proci,jel?Sve je rešeno, samo rešenja šalju kako imaju novaca... I ja čekam...
Ok, nisam dobro ispratio, vidim da si pisao i u vezi konkursa za mlade.Čovek je pitao za junski konkurs na 50%...
Danas legla uplataDanas stiglo rešenje za junski konkurs , slao sam jednu dopunu
Sta je dopuna i kad je predato?Danas legla uplata
A vala baš. Meni došlo da pokrenem akciju da mu mi kupimo donacijom to što je konkurisao.Bilo je logicno da prodjes koliko si se mucio u ovoj temi
Neki su se nadali da ako ne prodjes prestace pisanje al nisu imali srece![]()
Predato 1. juna a dopuna je poreska uverenja i potvrda da nisam konkurisao kod opštine.Sta je dopuna i kad je predato?