Sreo sam ja u Vrdničkoj kuli jednog još goreg gada, sedeli smo na 5 metara,samo ima još 4 krimosa na 20 metara što ga čuvaju...Dodji u SM idemo na kej, mora proci da seta. Sreo sam ga neko vece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sreo sam ja u Vrdničkoj kuli jednog još goreg gada, sedeli smo na 5 metara,samo ima još 4 krimosa na 20 metara što ga čuvaju...Dodji u SM idemo na kej, mora proci da seta. Sreo sam ga neko vece.
Visi u kaficu hale Pinki skoro svaki dan,tj vece.. Igra covek fudbal i ispija pica po ostalim kaficima u SM..Dodji u SM idemo na kej, mora proci da seta. Sreo sam ga neko vece.
sta je od toga bezpovratno?tj koliko je povrat?nikako da ministar kaze koliko se vraca,da nebude samo opet neke finte,il mladi,il na zenu,cerku...Zna li se nesto oko ovih subvencija u saradnji sa svetskom bankom sto najavljuju za mart? Cuo sam Nedimovica kod Urosa da kaze da ce morati onih 40% pod kredit svakako, da bi se radile neke kontrole.. O cemu li se tu radi, smrdi mi na neku muljazu?!![]()
Ako bude tako bice odlicno, ako bude i malo losije opet je dobro.50% bespovratno, 40% kredit i 10% kes. Previse to privlacno izgleda da bi bilo realno, zato i kazem da mi je cudno sto su uvukli banke i obavezne kredite a sta im je cilj saznacemo tek kad prodje prvi takav konkurs i kad krenu kontrole.
Da ne razume neko pogresno, odlicno ako je to tako i ako tu nema nekih zajebancija. Samo mi bas i ne ulivaju poverenje sa ovakvim izjavama posto pratim vec godinama sta se desava i kako se radi (citaj: koliko se laze)..
Ma da, sto se tice finansijskih uslova deluje to odlicno, samo me brine to zasto je obavezno uplitanje banke i kakve ce tu kontrole da se vrse. Ako je samo sto se tice investicije onda nije problem, to treba kontrolisati i minimizovati muljaze jer zbog takvih posteni ljudi ne prodju konkurs. Ali ako ce te kontrole da proveravaju skladistenje zivotnjskog otpada, postojanje sta ti ja znam prostorije za hemiju i slicne izmisljotine onda ce tu biti ozbiljnih zajebancija..Ako bude tako bice odlicno, ako bude i malo losije opet je dobro.
Ne verujem da ce to biti kao ipard, mozda daju u pola sopstvena sredstva plus pdv a pola subvencija drzave. Mozda nece morati obavezno kredit ko ne zeli.Ma da, sto se tice finansijskih uslova deluje to odlicno, samo me brine to zasto je obavezno uplitanje banke i kakve ce tu kontrole da se vrse. Ako je samo sto se tice investicije onda nije problem, to treba kontrolisati i minimizovati muljaze jer zbog takvih posteni ljudi ne prodju konkurs. Ali ako ce te kontrole da proveravaju skladistenje zivotnjskog otpada, postojanje sta ti ja znam prostorije za hemiju i slicne izmisljotine onda ce tu biti ozbiljnih zajebancija..