savopunck
Banned
Pravo pitanje je za čega je nulta kontrola ,tj. kakve će se subvencije deliti tj za šta,nepiše ništa nego samo kao prijava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја контам да су увукли банке због фиктивних газдинстава од пола хектара која су масовно отварана због разних конкурса, а тешко је да ће таква газдинства бити кредитно способна за такве инвестиције.50% bespovratno, 40% kredit i 10% kes. Previse to privlacno izgleda da bi bilo realno, zato i kazem da mi je cudno sto su uvukli banke i obavezne kredite a sta im je cilj saznacemo tek kad prodje prvi takav konkurs i kad krenu kontrole.
Da ne razume neko pogresno, odlicno ako je to tako i ako tu nema nekih zajebancija. Samo mi bas i ne ulivaju poverenje sa ovakvim izjavama posto pratim vec godinama sta se desava i kako se radi (citaj: koliko se laze)..
Da, ovo ima smisla, kao i ovo sto neko gore rece da bankama treba da obrcu pare.. Izgleda da ima razloga, verovatno i jos pored ovih koje ste vec naveli. Cekamo onda vise informacija od gosn. Ministra Od Poljoprivrede.Ја контам да су увукли банке због фиктивних газдинстава од пола хектара која су масовно отварана због разних конкурса, а тешко је да ће таква газдинства бити кредитно способна за такве инвестиције.
Kad si poslao zahtev?Danas stiglo rešenje za junski konkurs , slao sam jednu dopunu
Stiglo i meni danas. Isti slučaj kao i kod tebe.Danas stiglo rešenje za junski konkurs , slao sam jednu dopunu
kad predato?1 juna?Stiglo i meni danas. Isti slučaj kao i kod tebe.
Na kom si mestu ?Jel neko čuo nešto za onaj čuveni konkurs za mlade.
Dobio sam danas nezvaničnu informaciju da nije još sve gotovo i da će proći svi koji su konkurisali
Jer zvaničo nismo dobili ni odbijenicu bar mi iz sela koji smo konkurisali a ispod one zamišljene linije smo
Pustili do 3000-tog broja kandidate preko toga neNešto malo preko 4000 ne sećam se tačno