Jonel
Član
Meni danas stiglo resenje za mlade poljoprivrednike konkurs 2019 god, VGP nije digao cenu a ni AgroNovak jedino Agrotrade prskalica ode gore za 35,000 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trazi da se nagodite nekakoMeni danas stiglo resenje za mlade poljoprivrednike konkurs 2019 god, VGP nije digao cenu a ni AgroNovak jedino Agrotrade prskalica ode gore za 35,000 din
Ja nisam hteo ni da ih pitam a oni nista ne pominju oko cene, samo sam im uplatio avans po predracunu! Al cu ih hvaliti na sva usta, pogotovo sto im plugovi rade kao doxeCuo sam se sa ljudima iz Agrostandarda ispostovace cene po predracunu,hvala im jos jednom.
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ja sam zvao da pitam jer su mi vec napisali bili kad sam pitao za sejalicu cisto informativno i rekli mi cenu vecu,danas kad smo se culi i rekao za konkurs nasao moj predracun i to nista ne menja dobicu po ceni iz predracuna..Ja nisam hteo ni da ih pitam a oni nista ne pominju oko cene, samo sam im uplatio avans po predracunu! Al cu ih hvaliti na sva usta, pogotovo sto im plugovi rade kao doxe![]()
Isto i sa VGP-om, uplacen avans bez pominjanja oko menjanja cena.
Pita jel je realno da kukuruz bude 23,24 din? Kaze nije!Ne, sta kaze?
Čuvena logika izvučena iz proseka,kao i sa prosečnom platom.U svakom kraju Srbije mogu da nadju takvog i da ga slikaju i kažu eto radi se sa skupim mašinama,sad što ta mašina vredi kao 30 Zmajeva to nema veze bitan je prosek.Мени беше занимљив део разговора са њим на некој ТВ ове јесени, кога сам ухватио у пролазу: водитељ му помиње стање у домаћој пољопривреди, а он као одговор каже да је негде у његовој околини видео неке огромне савремене комбајне, "каквих је мало и у Европи". Е супер, значи кад се неко одлучио да пазари неки комбајн "који има дугменце и када га притиснеш, изађу мала уста да ти попуше", како мој другар описује неки ултимативни хај-тек, значи да су нам сви пољопривредници добростојећи и супер им је. То је изглед она логика из вица о Муји и Хасу, који се завршава са Хасиним дугим ћутањем и упућивањем Суљи "Педеру!".