Subvencija za mehanizaciju

Haha i Agrostandard je podigao cene na masine upravo sam se cuo sa njima

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Svi su podigli cene. Gvozdje je skočio 30 %.
Dzabe što je skočila cena naših proizvoda kad su sve ostalo digli. Inflacija izgleda polako, al sigurno drma ceo svet.

To je vec nesto ako hoce da te ispostuju po predracunu

Cuo sam gde precednik kaze da ce biti subvencija za kupovinu traktora, 20000 komada, prednost ruralni delovi i centralna i juzna srbija.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Ruralni krajevi i oni koji znaju da podnesu urednu dokumentaciju jer je u tome kvaka kod sigurnog prolaska na konkursu.

Sad sam svratio da pitam ulje za hidrauliku mi treba i pricam sa likom sto drzi delove za traktor i kaze mi da su turske masine i delovi poskupeli dosta.prica mi bas za hladnjak ne znam za koji traktor imt bas da je cena bila 95e a sad je 115e

Stiglo i rešenje vezano za konkurs za mlade. 2424 pozicija a pare već legle oko nove godine.

90 dana za realizaciju od datuma prijema rešenja, eto razloga zašto se čekao prijem rešenja pa realizacija nevezano za uplatu.

Pokusao sam da postavim link sa facebooka od agrobiznis magazina, isecak iz emisije Bolja zemlja, prica o konkursu za traktore koji se ocekujebove godine, ali link iz nekog razloga nece..

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

A gde kaplju da postavim satorko krilo da ih pokupim ma nema od ovoga nista,ko je dobio do sad to je to kakve 3000 kandidata to prosarano samo i cao

Nazad
Vrh