Subvencija za mehanizaciju

Meni Agrouniverzal iz G. Milanovca digao cenu roto drljača za 500€ po konkursu za mlade. Nekorektno, ali opet bolje i to da istrpim nego ništa.
E svasta nesto novo ima,jel si pokusao da se dog sa njima da ispostuju cenu iz predracuna?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Mahindra 6050 mi je sad u najužem izboru, najavili su i 6060, pa ću možda ići i na njega. Uglavnom tražim neki traktor od oko 60ks sa prednjom vučom, da pomogne starom univerzalu 445. Belarus 820 je po meni najbolji odnos uloženo-dobijeno, ali mi se ne kupuju novi priključci za njega.

Moracu ja da proverim cene u Agrostandardu dal promenili za rasipac i zitnu sejalicu

Šta piše na predračunu koliko važi od datuma izdavanja? Posle tog datuma mogu kako hoće... Kad ovim nesposobnjakovićima treba 2 godine da reše predmet...

Pa i to sto kazes,ogradili se oni u predracunu do kad vazi i sad im se moze da menjaju cene kad je proslo godinu dana..

Kao da smo mi konkirisali da prodamo u robne rezerve u jesen kad je cena bila 15-16din i da je sad stiglo resenje da se proda, ko bi ga dao po 16din kad je sad 20 ?

Sad bas ministar na Agro tv je bio i kaze isplaceno je 99,3 % subvencija

Nazad
Vrh