Paracinac88
Član
Do kraja februara bi trebalo da stignu resenja i legnu pare
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog cega nisi prosao?Blago tebi,ja sam po njihovom odavno star sa 27 godina![]()
to za junski konkurs?za stare jelDo kraja februara bi trebalo da stignu resenja i legnu pare
Jok bre ovo za mladice 75%to za junski konkurs?za stare jelni ja nisam dobio,bar resenje da je stiglo...
Ne znam da je na ovom konkursu objavljena rang lista. Otkud tebi takva informacija.Pa vidim pisu dobili resenja neko i pare naa listi su 29** i neko mesto
Ja jedino da nacrtam da pisem za mlade jer za to cekam resenjeSlabo ste vi pratili temu, kolega Paracinac88 prica ikljucivo, i samo iskljucivo o konkursu za mlade.![]()
A pare jel su ti legle bese ?Jos nije stiglo resenje
Pa mene to zanima trenutno,a ne vreme u Babusnici i TokijuNapises u opisu dole da ti stoji na svakom postu:
"Konkurisao sam za konkurs za mlade, dok ne legnu pare sve moje postove tumaciti sa tim na umu!"
![]()
Daj da vidimo masinkeJesu pare legle i masine su stigle sad cekam resenje da uplatim i zavrsim
Sad treba da vodimo evidenciju za sta je ko konkurisao?Napises u opisu dole da ti stoji na svakom postu:
"Konkurisao sam za konkurs za mlade, dok ne legnu pare sve moje postove tumaciti sa tim na umu!"
![]()
Da li je tesko ovako napisati? Kratko i jasno.Legla lova, sistem za navodnjavanje, konkurs od juna 50%.
Sent from my S60 using Tapatalk
Tesko da ce biti para za taj luksuz, mozda nesto slicno od prosle godine za ove sto se sklapaju kod nas sa mo sa verovatno jos vise ogranicenja.Ima li informacija dal' će biti povraćaja za kupovinu novog traktora u 2021?
Identična situacija....Jos nema resenja od konkursa za mlade.
Novac lego na racunu 31. 12.