Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad tad ce morati da se razgranici ko radi samo zemlju, a ko radi kombinovano. Para to jest pomoci nema dovoljno za sve. Sad ce neko reci pa zaposli se i ti. To je pandorina kutija, ali opet kazem morace to da se resi. PIO je bio dobar nacin.Jebi ga nekom roditekji imaju dobar kapital,politicke veze,lopovluk i deca kija nisu znala sta bi u zivotu aj u poljoprivredu.
Ja nisam mogao samo od zemlje da zivim, da ne pricam da ne bih imao tih 100 000din za PIO. Bas volim sto moram i da radom i zemlju da radim i cekam konkurs 2 godine. Ko me pita ...
Stric je konkurisao za mlade?
Da, 36god ima
Jel ti nisi bio u orkestru ? Drzava ti omogucila da ono radis na crno, pa pretaces u zemlju novac i pravis osnovu.Stric je konkurisao za mlade?
Kad tad ce morati da se razgranici ko radi samo zemlju, a ko radi kombinovano. Para to jest pomoci nema dovoljno za sve. Sad ce neko reci pa zaposli se i ti. To je pandorina kutija, ali opet kazem morace to da se resi. PIO je bio dobar nacin.
Ne mora biti PIO obavezan ali nije u redu ni da se nalaze u istom kosu po raznim uredbama i pravilima ovi koji su u sistemu PIO sa ovim koji nemaju tu obavezu a ravnopravni su u svemu.Jel ti nisi bio u orkestru ? Drzava ti omogucila da ono radis na crno, pa pretaces u zemlju novac i pravis osnovu.
Kad tad ce morati, a do tad ce da protece mnogo vode... eno ona tema Ameri zivi na selu,radi zemlju, legalno ima firmu za groblje i legalno mu lezu pare kao jutjuberu.
To da ti drzava omoguci da radis zemlju pod uslovom da placas PIO je ravno apsurdu da ti dozvole da drzis apoteku da li poljo ili ljidsku jer imas lokal.
Nista licno protiv tebe da ne shvatis,ali svi smo mi primer necega.
Ima par forumasa koji si krenuli samo u zemlju i samo od nje da zive, ostatak sara ko kako stigne.