Još novca za mlade poljoprivrednike » Domacinska kuca
Kako je po konkurusu bilo i najavljeno, mladi poljoprivrednici dobijaju do 1.500.000 dinara avansno, a potrebno je da opravdaju sredstva u roku od 90 dana od

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve može ako su oni voljni da izadju u susret i ako im je stalo do mušterije. Ti si uzeo predračun i predao za mlade, došlo vreme da ti treba mašina. Ti im odneseš keš (kao što si i napisao da si uradio) oni ti daju mašinu i naprave ugovor da je skladište kod tebe na adresi. Kad prodješ konkurs oni ti izdaju račun i vrate pare a ti platiš mašinu preko računa i sve dobro...Ali mi pricamo za mlade konkurs i nije moglo da ide bez predracuna predmet kapiras
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Jel ti to spremas margarin za zemljaka(pazi samo na prtle)Ja sam siguran da ce nasa vlada i ministarstvo ispuniti svoje obecanje vezano za uplate.
Pa posteno i jeste,na pocetku konkursa tako je bilo i receno..jel znas i koliko se uplacuje na racun od strane drzave,negde pise i po 12000e ?Najrealnije tako bi bilo.
Pa naravno da sam citao ali jel si video sta je sve pissalo i izlazilo za te subvencije ne moze covek nista vise da pohvata..na kraju ce i to izmeniti,jel su ti uplatili Maticu ?Najrealnije po meni bi bilo to da prvi dobiju oni koji plaćaju PIO pa posle njih svi ostali.
Paraćinac zaboga, pa valjda si čitao pravila konkursa o visini podsticaja?!
Evo gde pise za ovo sto sam video cisto da ne bude da sam izmislioNemaš ti tu šta da hvataš i shvataš.Lepo piše 75% od cene bez pdv-a a maksimalno 1.500.000 dinara.
Svakako da ce dobiti medju prvima svi koji placaju PIO jer su sa vise bodova i samim tim ispred su na listi u odnosu na one koji nisu u sistemu PIO.Najrealnije po meni bi bilo to da prvi dobiju oni koji plaćaju PIO pa posle njih svi ostali.
Paraćinac zaboga, pa valjda si čitao pravila konkursa o visini podsticaja?!