Subvencija za mehanizaciju

Ali mi pricamo za mlade konkurs i nije moglo da ide bez predracuna predmet kapiras

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Sve može ako su oni voljni da izadju u susret i ako im je stalo do mušterije. Ti si uzeo predračun i predao za mlade, došlo vreme da ti treba mašina. Ti im odneseš keš (kao što si i napisao da si uradio) oni ti daju mašinu i naprave ugovor da je skladište kod tebe na adresi. Kad prodješ konkurs oni ti izdaju račun i vrate pare a ti platiš mašinu preko računa i sve dobro...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

U moje vreme kad sam se ja malo bavio trgovinom to skladište je moralo biti registrovano, za tu delatnost.

I sad koliko treba da nam legne na racun od ministaratva i tu nesto menjali jel zna neko?

Ja sam siguran da ce nasa vlada i ministarstvo ispuniti svoje obecanje vezano za uplate.
Jel ti to spremas margarin za zemljaka(pazi samo na prtle):haha:
Vidim da su na fejsu krenule uplate ,kao i ostavka drKona,i jos svasta nesto.:osmeh:
A jel poznaje neko nekoga ko je cuo da je neko dobio te pare koje idu svakog dana:ppozdrav:

Kako god okrenes ne mogu svi biti zadovoljni.
Trebali su svima davati ove subvencije ukoliko ljudi ispunjavaju uslove.
Sta sad, koliko je nerealno isplatiti 3000 zahteva prema rang listi, a 3001 ima isti broj bodova kao i taj sa 3000 mesta a ovaj ispada.
Ovo ne treba da lici na lutriju.
To sto nisu ocekivali toliko zahteva je jedno ali ako su vec izasli izjavom da ukupno od 5500 4800 ispunjavaju uslove a ne mogu sve isplatiti sada, onda su trebali doneti odluku da ostatak do te cifre od 4800 ce biti isplacen u toku godine.

Promenice se i to,mozda tako i bude do kraja kao sto si napisao

Najrealnije po meni bi bilo to da prvi dobiju oni koji plaćaju PIO pa posle njih svi ostali.
Paraćinac zaboga, pa valjda si čitao pravila konkursa o visini podsticaja?!
Pa naravno da sam citao ali jel si video sta je sve pissalo i izlazilo za te subvencije ne moze covek nista vise da pohvata..na kraju ce i to izmeniti,jel su ti uplatili Maticu ?

Pa to znam da je tako,mozda nesto se promenilo u medjuvremenu

Nemaš ti tu šta da hvataš i shvataš.Lepo piše 75% od cene bez pdv-a a maksimalno 1.500.000 dinara.
Evo gde pise za ovo sto sam video cisto da ne bude da sam izmislio
2015f0dfc2cf298ae61d154fa0576825.jpg

Najrealnije po meni bi bilo to da prvi dobiju oni koji plaćaju PIO pa posle njih svi ostali.
Paraćinac zaboga, pa valjda si čitao pravila konkursa o visini podsticaja?!
Svakako da ce dobiti medju prvima svi koji placaju PIO jer su sa vise bodova i samim tim ispred su na listi u odnosu na one koji nisu u sistemu PIO.
@Paracinac88
U uredbi pise da se isplacuje u dinarima a ove mufljuze iz Kurira zaobidji.

Poslednja izmena:
Nije da sam ja subjektivan, ali ne bih dao ko placa PIO, ispadne ko nine imao sta u zivotu da radi da je krenuo zemlju. Moze PIO + srednja poljoprivredna minimum.
Mislim nemo' se neko ljuti. Pomoci nama koji moramo i u firmi i zemlju da radimo da se osamostalimo.

E jbg sad, pa koliko ima ljudi koji nisu zavrsili poljoprivrednu skolu a bave se ovim poslom, jos uplacuju pio+ zdravstveno.
Ja imam 29 god, zenu, dvoje dece, placam pio, ali jbg ja sam mator poljoprivrednik mogu samo na 50%.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Nazad
Vrh