Peet
Član
Jedino Zika i baba ako se prihvate posla, ali ne znam da li sam vam rekao Zika pije malo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar taj konkurs od 50% nije bio otvoren tek od 1 Juna? Kako si predao u Maju?Konacno posle milion dopuna, a predmet predat u maju, prosle sedmice stigla uplata za traktor. A jos 2 predmeta su mi na obradi i stalno nekim dopunama. Al ajde Bogu hvala najveca investicija je pokrivena.
Za tvoju informaciju taj konkurs je prvo imao rok od januara 2020 do 21. maja zato sam i jurio gde imaju traktor na lageru da bih odmah kupio i zavrsio registraciju. I kupio ga cak u Coric Agraru u Basaidu. Posle je produzen do 30. juna. http://subvencije.rs/vesti/pravilni...arstva-poljoprivrede-zastite-zivotne-sredine/ Uvek pitas gugl slobodno pre nego sto nekoga sumnjicavo napadnesZar taj konkurs od 50% nije bio otvoren tek od 1 Juna? Kako si predao u Maju?
Imas na prethodnoj stranici gde sam dao uap.kontaktcentar (at) minpolj.gov.rs lakse je nego ih dobiti telefonom, a zaista su revnosni i odgovore isti dan.Na koju adresu si slao mejl?