Subvencija za mehanizaciju

Ma sve su to lazi,niko nista nije dobio

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Pa gledam sta pisu,svi kao treba da stigne resenje na kucnu adresu ono i jeste tako neko kaze nisu ni poceli sa obradom u sta verujem ee samo jedna gospodja je rekla da njen suprug dobio samo nemam pojma sta

I ja Maticu,dao bi ali bi mi i vratili pola i zavrsio bih posao,sad masina bi se spremala za setvu u najvece

I kad dodje novembar bice zbog korona virusa pare za isplacivanje subvencija preusmeravaju se za pomoc drzavi protiv Covida 19

Ja sam konacno prosle nedelje dobio resenje za novi traktor posle niza dopune papira i peripetija. Ocekujem uplatu ove nedelje. Imam jos 2 predmeta i to jedan iz 2019-te koji je navodno kada sam dodao jos jedan papir koji su cekali iz lokalne samouprave sada na potpisivanju. I onda imam jos jedan iz ove godine za mehanizaciju gde jos skupljaju dokumentaciju po sluzbenoj duznosti :) A to kada sam cuo da oni posalji postom pismo recimo poreskoj u nekoj opstini, pa im onda ovi iz opstine kada dobiju taj dopis preko pisarnice kad stignu urade resenje pa onda opet isto salju postom nazad na UAP pa onda kada njihova pisarnica to rasporedi stigne do obradjivaca :) Kao u kamenom dobu. Valjda ce napraviti nesto kao CEOP za gradjevinske dozvole da sve radimo online. Ja sam morao da pribavljam od grada Beograda potvrdu da nisam koristio subvencije za traktor i ako i nemam pravo na iste, ali mi je gazdinstvo registrovano na Bgd, a zemlja je na opstini Valjevo :) Na moje pitanje da li bi neko od njih isao na subvencije od 50% umesto od 80% (koliko daje grad Beograd) nisam dobio odogovor :)
Ja sam ih non stop svake nedelje davio sa emailom u kojem sam stavljao brojeve predmeta i trazio u kom su statusu uap.kontaktcentar (at) minpolj.gov.rs i mozete direktorki usput ako dugo cekate i mislite da vam obradjivac to razvlaci na uap.kabinet (at) minpolj.gov.rs

Poslednja izmena:
Stiglo mi juca za 50% da u roku od 8 dana pribavim one 2 stavke o izmirenim obavezama za porez i da predmetna investicija nije po drugim osnovama koriscena subencija.
U konkursu je pisalo da to pribavljaju po sluzbenoj duznosti!
A to kolega moras da napises na papiru. kao Molim Vas da ostale papire pribavite po sluzbenoj duznosti u moje ime. i to ubacis u koverat sa ostalom papirologijom, inace se prave ludi pa ti kao salju obavestenje da to nisi dostavio :) Ludo i nezaboravno, ali ima i svetlih ljudi tamo ali nazalost mali broj, uglavnom su Dragan Jove Torbica ;)

Nazad
Vrh