Subvencija za mehanizaciju

Garancija nije bila na Srpskom jeziku za jednu masinu i nisam imao fakturu za drugu jer je kupljena za keš već samo fiskalni.

Danas na poziv tel. dobio odgovor da se zahtevi obradjuju, ali da ide sporo i da cu se nacekati jer mi je zahtev stigao 15 06.

Pozdrav. Danas sam cuo da je jedan iz susednog sela dobio povracaj od 50 ( realno 40) % za kupovinu traktora za onaj konkurs za male proizvodjace. Mi smo isto konkurusali medjutim jos nista a ranije smo kupili traktor i predali papire. Da li je neko ovde dobio ili znate nekog ko je dobio resenje za povracaj tih 50%?

Ili sto je jos bitnije imate li broj na koji se javljaju da bar znamo na cemu smo :)

Nije dzabe, samo ih bombardujte na mail svaki drugi treći dan. Tako sam ja radio, čak sam bio počeo da se malo žalim, malo šalim i počeo sam dobijati konkretnije odgovore. To je bilo u vezi predračuna iz 2017.a predmet sam konačno rešio oko jula 2019.godine.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

Na fb stranici firme MBV Vršac stoji snimak izjave ministra protiv poljoprivrede a u vezi konkursa za mlade pa pogledajte i čujte šta kaže.

Nazad
Vrh