Subvencija za mehanizaciju

Može da prođe samo ako ima neku vezu koja će mu dati potvrdu da je čist a time se pravi ozbiljan prekršaj i rizikuje.Da plati dug ne pomaže mu ništa jer su kompletno svi zadrugari dužni.Ovakav slučaj ima i rođak a baš smo juče razgovarali na tu temu pa sam malo upućen.

Znaci zadrugarstvo ti dodje kao problem kada ne placaju drugi. Gledajte da ste u predplati i da sve potvrde sami dobavite bez obzira sto oni mogu po sluzbenoj duznosti to

Veliki je to problem kako mi je rečeno.Sve potvrde sam prilozio u originalu jedino nisam pokrajinsku jer mi je rečeno da ona ide isključivo po službenoj dužnosti.

Tako je. To nisam napomenuo. Pokrajinsku iskljucivo po sl duznosti. Lokalne sami resavajte.

Ovaj moj dug je bio dug celokupne zadruge, znači ne samo jednog osnivača. Znači isti dug bi se javio kod svih zadrugara. Malo je nelogično što se javlja kod zadrugara koji nisu u radnom odnosu preko zadruge, ali to je moje mišljenje.
Elem u razgovoru sa službenicima čak i ako je zadruga u stečaju na primer i ima milionska dugovanja ta milionska dugovanja će se spomenuti kao napomena kod uverenja svakog zadrugara upisanog u apru.
E sad ne znam da li će u Upravi za agrarna imati razumevanja za to, jer ti konkurišeš ličnim poljoprivrednim gazdinstvom, čekam odgovor.
Inače isprsio sam se, sad čekam novo uverenje.

Jesam ja ,trla baba lan,reklamiranje distributera poljo mehanizacije,sto se tice subvencija za traktore,,pocinje 3 januara,mora da se isplati celokupan iznos traktora,posle toga se aplicira kod ministarstva za povracaj sredstava dp 50 procenata od cene traktora,tj 65 procenata za ne razvijena podrucja

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

Tako je.Maksimalan iznos povraćaja je 800000 dinara ili 50%cene bez pdv-a.Belarus, Mahindra, Yto, Solis,Tafe.Svi koji se sklapaju u Srbiji.

znaci samo mtz 82.1 a 820 ravan most ne? solis 75 ,,i pojedini modeli Yto ovi manji a Yto 80 ne ?koji modeli tu spadaju?

Samo 82.1 je domaci, ostale varijante su iz Belorusije. Ako se sta menjalo neka me isprave kolege

Kad izlazi pravilnik sto se tice podele ovih traktora da se tacno zna sta i kako?

Послато са Samsung Galaxy s6 уз помоћ Тапатока

Jel samo 82.1 ulazi u povrat od belorusa? I mogu li konkurisati svi registrovani ili ima uslov- mladji od 40 godina, samo PIO obveznici ili nešto treće.

Nazad
Vrh