Miloš D.T
Član
Ja cekam jos da dobijem resenje iz 2017.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci referentna cena kroji iznos povracaja,bolje biti miran ,cene katastroofa,uslovi iz godine u godinu losiji,svake godine nize cene proizvoda ,vozicemo polovno,i necemo sanjati banku ,ratu i kredit.Prošli smo celu proceduru sa klijentom preko IPARD-a.
Što se tiče kontrola, jesu rigorozne, ali daleko od toga da samo gledaju kako da naprave problem.
Naprotiv, trudili su se da nam maksimalno izađu u susret. Svakako, kao što je neko i pomenuo, to su
minimalni nacionalni standardi koji su propisani zakonom, tako da bi svako PG trebalo da ih poštuje.
U minimalnim nacionalnim standardima (odnosno zakonima) se ne pominje ishrana pasa.
Što se tiče plaćanja agenciji, IPARD program finansira i troškove agencije, u procentu u kom je povrat i za traktor.
Tako da korisnik plaća samo deo, u proseku trećinu iznosa. I to za posao koji je, u našem slučaju, trajao 18 meseci,
u kojima je klijent, ako izuzmemo dokumentaciju i biznis plan, dobio u svakom momentu direktne upute i savete,
i prošao kroz celu proceduru veoma lako. Mi imamo zadovoljnog klijenta koji planira da učestvuje i u narednom pozivu
Što se tiče referentne cene, ona se može samo otprilike odrediti i pretpostaviti.
Kada si predao zahtev za isplatu podsticaja? Baš me interesuje kopliko se dugo čeka . Ja predao pre više od mesec dana i još ništa. Isto se radi o konkursu iz 2017 god.Legla uplata, pre 15ak dana, za prikolicu po konkursu iz 2017.
U Julu prošle godine. Računaj da ćeš čekati oko godinu dana, jedino ako se nisu ubrzali...Kada si predao zahtev za isplatu podsticaja? Baš me interesuje kopliko se dugo čeka . Ja predao pre više od mesec dana i još ništa. Isto se radi o konkursu iz 2017 god.