izlazi 30din. po litru za refakciju(akciza).jel to dobro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Pedja, kad si predao?
Zahvaljujem se na odgovoru.Gledao sam uredbu,tj.informaciju o uredbi na sajtupidikanac je napisao(la):u vezi toga jedno je sigurno ako kupujete traktor i imate manje od 40 godina povračaj je 40%
a ako imate više od 40 godina onda vam vračaju 30% stim što ako je domaćinstvo registrovano na ženu onda je povračaj 40% bez obzira koliko ona ima godina ovo je provereno na sajmu jer sam vozio rođaka koi je kupio klasa i ovo su mu oni rekli
pidikanac je napisao(la):u vezi toga jedno je sigurno ako kupujete traktor i imate manje od 40 godina povračaj je 40%
a ako imate više od 40 godina onda vam vračaju 30% stim što ako je domaćinstvo registrovano na ženu onda je povračaj 40% bez obzira koliko ona ima godina ovo je provereno na sajmu jer sam vozio rođaka koi je kupio klasa i ovo su mu oni rekli
dekym je napisao(la):Juce ( 08.06 ) su isplacivali filijala Temerin ko je predao 06.05 .. do broja 180 su stigli .. legle subvencije![]()
Isplacuju 7.Peet je napisao(la):Dali je neko dobio subvencije iz opstine Alibunar? Gde li su stigli na koji datum ako su uopste dali nekome?
nnnnn je napisao(la):Isplacuju 7.Peet je napisao(la):Dali je neko dobio subvencije iz opstine Alibunar? Gde li su stigli na koji datum ako su uopste dali nekome?
Hvala za informaciju!
Post je spojen: [time]1276080381[/time]_________________________________________________
o7.o5.
pidikanac je napisao(la):u vezi toga jedno je sigurno ako kupujete traktor i imate manje od 40 godina povračaj je 40%
Za crkvenu zemlju nema subvencija, posto je crkva pravno lice.grunt je napisao(la):Dali neko zna ili je vec dobijao subvencije na crkvenu zemlju koju je uzeo u zakup,imali neko pojma o tome dali se uposte moze dobiti subvencije za tu zemlju?