Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si na putu za Iđoš?Zoran0230 je napisao(la):Što ne dođu kod mene da snimaju i moja njiva je pored puta samo što su već počele i žabe da krekeću pa bi im možda mikrofonija zasmetala
Dolovac je napisao(la):Danas dobio pismo iz trezora da sam odbijen za subvenviju i imam rok zalbe 7 dana E sad da se zalim...
Pisao sam o tome da sam PIO uplatio 5 maja BILA je rec ministra Dragina na sajmu a i na b92 da je rok produzen do 15 maja a sad sam odbijen zbog toga... zalicu sam nisam prvi koji je to dobio iz mog sela. Al neznam zasto im trebalo 40 dana da mi posalju da sam odbijen!ZRENJANINAC je napisao(la):A razlog ? ? ? da li su naveli? ? ?
nnnnn je napisao(la):Istu informaciju imam i ja...biceljusha je napisao(la):Danas sam zvao ministarstvo u vezi roka za plaćanje PIO koji je bio 30.04.2010
Pa mi kažu da će se rok pomeriti za 13.08.2010
Od nedelje bih trebalo da bude i zvanično.
Sutra idem da podnesesem zalbu za swaki slucaj...nnnnn je napisao(la):nnnnn je napisao(la):Istu informaciju imam i ja...biceljusha je napisao(la):Danas sam zvao ministarstvo u vezi roka za plaćanje PIO koji je bio 30.04.2010
Pa mi kažu da će se rok pomeriti za 13.08.2010
Od nedelje bih trebalo da bude i zvanično.
Ovo treba da se potvrdi u Sluzbenom glasniku, ove nedelje
Post je spojen: [time]1277508426[/time]_________________________________________________
13.08.2010