talianu
Član
Kod nas pišu na pumpi BPG ,ja tražio i čovek mi napisao.Kaže da njemu od gore nisu ništa rekli ni šta ni kako!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumnjam da ćeš dobiti odgovor od radivoja, jer su ga par pametnih oterali....(što se kod nas kaže "došli divlji i oterali pitome")goxgi je napisao(la):Meni na NIS-ovoj pumpi dali gotovinski za sve, i upisali BPG broj umesto PIB-a, najnormalnije.... Mogu ti poslati na mejl da vidis. Inace sada je gledam upisao je u polje kupac - ime gnosioca gazdinstva i adresu, u sifru kupca - 000110, u PIB- broj 1, u adresu broj gazdinstva, i mesto je napisao mesto gde se vodi gazdinstvo. Objasnio mi je da drugacije ne moze jer je BPG broj jako dugacak, i kompjuter ga ne prihvata... E sada posto ja radim u jednoj firmi sa bas tim racunima, znam da se priznaje i da je rukom napisano.... Neki cas samo odstampaju, pa ti sam popunis. Ali moze i ovako, u redu je. Sve pise sto treba, nosioc gazdinstva, adresa, i broj, a to je ono sto je neophodno...
E sada gotovinski treba za sve, ali sacekajmo da vidimo novu uredbu. Kazu da ce se nesto menjati u vezi racuna...
Kada stize nova uredba Radivoje
znaci onaj nota racun od nis-a koji je izpisan samo na ime kupca nevažeč ?goxgi je napisao(la):Meni na NIS-ovoj pumpi dali gotovinski za sve, i upisali BPG broj umesto PIB-a, najnormalnije.... Mogu ti poslati na mejl da vidis. Inace sada je gledam upisao je u polje kupac - ime gnosioca gazdinstva i adresu, u sifru kupca - 000110, u PIB- broj 1, u adresu broj gazdinstva, i mesto je napisao mesto gde se vodi gazdinstvo. Objasnio mi je da drugacije ne moze jer je BPG broj jako dugacak, i kompjuter ga ne prihvata... E sada posto ja radim u jednoj firmi sa bas tim racunima, znam da se priznaje i da je rukom napisano.... Neki cas samo odstampaju, pa ti sam popunis. Ali moze i ovako, u redu je. Sve pise sto treba, nosioc gazdinstva, adresa, i broj, a to je ono sto je neophodno...
E sada gotovinski treba za sve, ali sacekajmo da vidimo novu uredbu. Kazu da ce se nesto menjati u vezi racuna...
Kada stize nova uredba Radivoje
Piše da se može podneti samo jedan zahtev a nije ograničeno brojem mašina. Znači da se može podneti jedan zahtev, a za više mašina.Barem ja tako shvatam taj deo uredbe.Lord Ogy je napisao(la):Znaci svi uz pivo cekamo cetvrtak, pa da i nama malo osvane vedro jutro
Post je spojen: [time]среда, 17. март 2010. 02:07:42 MST[/time]_________________________________________________
Takodje u obrascu za kupovinu mehanizacije nigde ne stoji da imamo pravo na samo jednu masinu. A sada kome ce sta da odobre videcemo.
Lipsi magarce dok trava naraste. nama sad treba pomoci da uradimo setvu kako valja, a do septembra se svasta moze desiti ko zna gde ce pare oticitalianu je napisao(la):Kako prvo kažeš nema ništa pa u drugoj rečenici isplata kreće u septembru!!!