Pa nije da baš ne piše.Pročitaj malo bolje.didi79 je napisao(la):ZASTO U UREDBI NE PISE STA CE BITI SA PENZIONERIMA I ZEMLJOM POD ARENDU?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nije da baš ne piše.Pročitaj malo bolje.didi79 je napisao(la):ZASTO U UREDBI NE PISE STA CE BITI SA PENZIONERIMA I ZEMLJOM POD ARENDU?
dragansavin je napisao(la):u uredbi piše, da treba 1/3 više, to ti je: 6000 + 1/3*6000=8000
Evo ponovo sam procitao ono Кратак опис уредби, i ja nigde nisam naisao da je navedeno ista o penzionerima.Pise samo da ministarstvo i dalje nastavlja da daje subvencije i na drzavnu zemlju koja je pod zakup.Ali sta je da arendom od fizickih lica?didi je napisao(la):Pa nije da baš ne piše.Pročitaj malo bolje.didi79 je napisao(la):ZASTO U UREDBI NE PISE STA CE BITI SA PENZIONERIMA I ZEMLJOM POD ARENDU?
Izgleda da je ministar imao 1 iz matematike!ZRENJANINAC je napisao(la):ee mene živo interesuje kako se došlo do računice od 9000 ako piše za 1/3 više od 6000 pakolika je ta trećina od 6000
Ne znam ko je imao 1 iz matematike, 2/3 od 9000 je 6000.didi79 je napisao(la):Izgleda da je ministar imao 1 iz matematike!ZRENJANINAC je napisao(la):ee mene živo interesuje kako se došlo do računice od 9000 ako piše za 1/3 više od 6000 pakolika je ta trećina od 6000
Ne dobijas vise od 6000. Samo u slucaju da predas malju vrednost od 9000 neves dobiti 6000 po ha za djubrivo nego srazmerno tabeli iz uredbe.dragansavin je napisao(la):Cika Radivoje hvala za uredbu, ali meni i dalje nije jasna ta matematika, i dal je to konacno 9000 din. po hektaru za vestacko djubrivo, sta ako predam vise, dobijam vise od 6000 din. ?
To znaci da zemlja pod arendu od komsije dobija subvencije?paorpaor je napisao(la):Подносилац захтева нема право на регресирање репроматеријала за земљиште узето у закуп од правног лица, осим ако је уговор о закупу земљишта закључен са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде
Iz ovog dela se tacno vidi na koje zemljiste se moze ostvariti subvencija.
IMASSSSSSdragansavin je napisao(la):pa pojasni malo za nas neskolovane na koje zemljiste se misli.
Post je spojen: [time]1266033483[/time]_________________________________________________
Mene licno interesuje dali imam prava subvencije na zemlju koju sam uzeo u arendu od obicnog coveka(sto ja mislim da je to fizicko lice)