dragansavin
Član
@ Tarana tako sam i ja razumeo ako gresimo neka nas isprave ostali clanovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rale 83 je napisao(la):Biosam u zavod za poljoprivredu i kazu da ce uslov za preregistraciju biti da posedujemo uradjene analize zemljista za svaku prcelu pojedinacno , pise u pravilniku al nije izaslo u sluzbenom glasnilu i nije pravosnazno jos uvek al ima velikih sansi da nam i to natovare . Ako se ovo bude obistinilo gazdinstva koja ne ispunjavaju uslov ce preci u stanje mirovanja
Post je spojen: [time]1265945202[/time]_________________________________________________
Voleobi da cujem nadlanackog u vezi ovoga, on nam moze dati naj preciznije podatke
To je i meni zapalo za oči!kiraj je napisao(la):Da li ima neko ko je u sistem PDV? Mozda oni moraju da predaju i fiskalni i gotovinski racun.Kad sam malo bolje pogledao pise fiskalni isecak overen na poledjini DO STUPANJA UREDBE ,a za dalje i jedno i drugo.