mindjušar
Član
Gazdinstvo od 5ha će se samo ugušiti,jer od toga se nikako nemože živeti,pukne guma od traktora i etoti bankrot,jer nema za novu npr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to mene neko prozvao ničim izazvan ili mi se učiniloE pa onda mi tvoji postovi nisu jasni ili ....
Najbolje se odmah učlani u klub KUKULELE
Jel to mene neko prozvao ničim izazvan ili mi se učinilo
MilaneĐuriću-imaš temu Hobisti.
Nisam registrovan kao vecina u Srbiji.
I ne zalazem sa na ovakvu podelu. Mislim da je ovo nerealno.
Sta da rade ljudi koji obradjuju 5 ha, a treba da uplate penziono i zdravstveno osiguranje? Prosecna ppovrsina u Srbiji je 2,5 ha po domacinstvu.
I oni su ljudi, kao i ostali. Ovde se radi na tome da se mali poljoprivrednici uguse.
Zato što si obeležen pređi u temu hobisti gde će te razumeti.OVi ovde su trenutno na sedmom nebu i ne vide te jer nisi interesantan kako za njiuh tako i za ovu državu.Do juče su pljuvali vlast a sad će ići da im ližu tabane.Odakle vama da sam ja hobista?
Ako ne pisem u strucnijim temama od ove ne znaci to da sam mali proizvodjac i amater.
Ja stajem na stranu onih ljudi koji se bore da prezive na malim povrsinama. A koliko vidim takvi mali ne smeju ovde da se jave,
jer su odmah OBELEZENI, kao da su nedaj Boze nekom nesto zgresili.
Sta vi predlazete za takve proizvodjace. Dali da ih potrpamo u gasne komore ili da im omogucimo da zive?
Svi su jednaki pod kapom nebeskom.
Pravila igre su postavljena ko ne prati ispada iz igre svidjalo se to nama ili ne tako je kako je bolje se prilagoditi nego cekati bolje dane koje ko zna kad ce doci