KishRobert
Prijatelj Foruma
Legle subvencije juce hvala bogu!
Kada je predato?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Legle subvencije juce hvala bogu!
Jel nekom ovih dana leglo sta za naftu?
Bicemo zadovoljni i ako dobijemo 6000 din/ha jer treba ipak pomoci strancima i privuci sto vise stranih investitora koji ce ulagati u srpsku poljoprivreduUkoliko bude subvencija po hektaru tih 6000din - 7000din treba da ih je sramota i da znaju da ce ih te lovacke price o duplo vecem budzetu u poljoprivredi,radi njenog poboljsanja i tako dalje skupo kostati.
Ako bude manje 0d 14000 din po ha ,mislim da cemo se sresti na protestima.
I to da se dokazuje izvodom bankarskog računa da je plaćeno sa računa nosioca gazdinstva,ili ako je repromaterijal uzet naugovor,dostaviti i dokaz da je dug razdužen robomJa sam za to da se subvencionise cena goriva, semena, vestaka a ne da se daje gotov novac
Potpisujem, dok nije bilo subvencija ziveli smo ko carevi, koliko radis toliko imas ! Ovako su nas podelili da se medjusobno koljemo oko sice dok drugi zgcu ekstra profit. A i svaki dan izlaze na TV i pricaju kao da nam daju milijarde po hektaru . Pa nas nasvu muku i ovi iz gradova nerazumeju jer misle da zbog nas tesko zive. Dok ne ustanemo i ne blokiramo bg da nmoze ni musica da udje i izadje nismo nista uradili !
Pa sad, neko se i obogatiotako je, zato bi ja i ukinuo subvencije, podelili su nas na vise strana zbog njihovih pisljivih par hiljda, na TV se frljaju sa ciframa i gradjani koji nemaju dodira sa poljoprivredom misle da se mi bogatimo...
i da se ograniče marže na razumnu vrednostJa sam za to da se subvencionise cena goriva, semena, vestaka a ne da se daje gotov novac