Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci od odlaganja nista !Jedino da mi uzmemo onaj njihov kredit za refinansiranje,sa 16.5%kamate. A ako podbaci i sledece godine onda da se kacimo medj sunkeLjudi plaćajte kredite jer od odlaganja nema ništa.Ni jedna banka nije potpisala ugovor sa ministarsvom i danas mi je rečeno da i kad se to bude odradilo bićemo odbijeni jer kad oni budu obradili taj zahtev doćiće do činjenice da možemo to da vratimo i da nam je super prošla ova godina.Eto toliko o pomoći ministarstva poljoprivrede prema poljoprivrednicima.A šta tek reći o kukuruzu koji neće niko da kupuje i kome snižavaju cenu svakim danom.
Meni rata kredita ide u Avgustu 2013., ako bude odlaganja ok, ako ne opet je ok, daleko je Avgust.
Ima li ko da su mu legli svi delovi i sve uplate od subvencionisanog goriva, i popust i subvencija i refakcija ? Meni nedostaje jos uplata.
Meni rata kredita ide u Avgustu 2013., ako bude odlaganja ok, ako ne opet je ok, daleko je Avgust.
Ima li ko da su mu legli svi delovi i sve uplate od subvencionisanog goriva, i popust i subvencija i refakcija ? Meni nedostaje jos uplata.
Mene su zvali iz trezora da odem u banku jer je pusten reprogram, ja im rekao da sam vratio kredit pre 20 dana !!!!Ljudi plaćajte kredite jer od odlaganja nema ništa.Ni jedna banka nije potpisala ugovor sa ministarsvom i danas mi je rečeno da i kad se to bude odradilo bićemo odbijeni jer kad oni budu obradili taj zahtev doćiće do činjenice da možemo to da vratimo i da nam je super prošla ova godina.Eto toliko o pomoći ministarstva poljoprivrede prema poljoprivrednicima.A šta tek reći o kukuruzu koji neće niko da kupuje i kome snižavaju cenu svakim danom.