mr_morales
Novajlija
Ja se nadam da će se nešto dogovoriti, inače biće veselo. Hvala na inf.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znali neko kako izgleda obrazac za zakup zemljista,po mogustvu u elekronskom obliku...
Koja banka je upitanju?ja sam trebao da uplatim 30 avgusta kredit i isao u banku,zena mi rekla da se za sad nista nezna i da samo uplatim kamatu u odgovarajucem roku i da
ce me zvati kad bude znala sta dalje...
Ja sam kamatu uplatio a sta ce biti videcemo
Koja banka je upitanju?
Danas cujem da ce ovako ici raspodela nafte,od 15. bi trebalo da krene distribucija do 15 novembra.imamo pravo (kao sto znate) na 40l/ha.Placamo je po punoj ceni,pa tek onda kada prodje 15.novembar se podnosi zahtev za povracaj koji bi trebao da bude do kraja godine.Znaci prvo da izvucemo svu kolicinu (ko moze)platimo im i poreze i akcize,pa cekamo da se vrati!To je neverovatno lose,jos na ovu susu treba da se zakoljemo i sa naftom.zasto nije moglo sa bonovima? Onog ministra smo pljuvali,hteli da ga smenimo,a dao nam i avans i bonove!!!!
kada prodje 15.novembar se podnosi zahtev za povracaj koji bi trebao da bude do kraja godine.
Scenario isti kao i kod nas
http://www.glassrpske.com/drustvo/vijesti/Poljoprivrednici-blokirali-GP-Orasje/91404.htmlПрема његовим ријечима, проблеми пољопривредника се прије свега односе на непровођење уговора о слободној трговини, добијању извозних бројева, као и на “плави дизел”.
- Даје се предност увозном производу и тиме покушава уништити домаћи. У безизлазној смо ситуацији и ништа, иако је обећавано, није урађено на стварању услова извоза животињског, али ни биљног поријекла - каже он.
Сточари се жале и на ветеринарске таксе, јер при извозу плаћају око 520 КМ за преглед, а при увозу та такса је 47 КМ по камиону.