Pedja1
Član
Како може да се волонтира у интервентној ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Niste potpuno u pravu. Pio je bio reciprocan 3ha po onim subvencijama. I pio nije bacen novac vec cete imati neku peziju posle. Ovako SIGURNO nemate penziju kad napunite 65g (muskarci). Da li ste sigurni da cete moci raditi i u 65 godini? Moj stric ima 71. i svake godine vidno manje moze da radi i pomaze.
Dobiće oni po svim izgledima traktore po raskrsnicama.
Ajde da rezimiramo šta to oni nama pomažu:
tih 6450din/ha - akontacija bi dobili sve jedno jer je tako i Petrović hteo da plati(to nas je ne vezano za sušu sledovalo)
40l/ha goriva bi dobili jer je tako i Petrović hteo da plati tj. da da(to nas je ne vezano za sušu sledovalo)
Au ili ja dobro ne razumem ili ovo nece da valja...Gorivo placas po full ceni i kasnije podnosis zahtev uz fiskalni kako bi ti na racun uplatili akcizu od 23,00 din +?...Od 12.000 din po hektaru nista,od 6.420 dinara se odbijaju avansi pa koliko ce da dobijemo 1.000 po hektaru mi koji smo uzeli avans?! Zar nije bilo reci od 12.000 se odbija i dolazi se do 6.420 ?!?! Neka neko napise bolje,pao mi mrak na oci...mozda sam pogresio!
@Krlemrle
Hoces da kazes da novi ministar jos nije cuo da je susa!