A ne dobijes povrat PDV-a od goriva,delova za traktor i slicno ? Za Mindjusara pitanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od naredne godine će se ukinuti obaveza plaćanja penzionog osiguranja kao uslov za ostvarivanje prava na subvencije. Poješću tastaturu ako i to nekom od dežurnih mrguda ne bude razlog za negodovanje.
Hoće ako Dinkić bude premijerHoćeš da se kladimo da će biti tako kako sam napisao?
Hoćeš da se kladimo da će biti tako kako sam napisao?
Za to si sam kriv.Može imenjače.Ja sam na konto subvencija za ove 3 godine lakši 10-ak hiljada evrića pa ako izgubim i jednu opkladu biće kap u moru.
hm nisam ja izmislio toplu vodu tako je pa ko se gde pronađe,kad stopa (ne daj bože) bude poravnata biće dala da baba dinar da u kolo uđe a dva da izađe.@Talianu hvala na iskrenom odgovoru i da konacno neko kaze kako je PDV dobar.
@mindjušar
Pošto sam već napisao da nisam zavidan ne bih da Vam gledam poderane gaće i ostalo što Vam fali. Voleo bih da se upoznamo i lično popričamo, razmenimo iskustva, probleme itd... Možda bi bilo obostrane koristi. nikad se ne zna. Odosmo u totalni. Biše katastrofa.
@Zoran0230
Predlažem da na račun KR uplatimo po 500 evra pa ko dobije da uzme hiljadarku.
Nazalost,ovo ti nije ispovedaonica za samosazaljenje.Nisam ja ni rekao da nisam kriv a kriv sam samo zato što sam rođen u zemlji Srbiji.
Ni ovogodisnju subvenciju nismo dobili...
Ko zna mozda do godine ukinu PIO klauzulu,a daju subvencije samo onima koji imaju zemlju na sebi.
Bice valjda do januara 2012?Ni ovogodisnju subvenciju nismo dobili...
Ko zna mozda do godine ukinu PIO klauzulu,a daju subvencije samo onima koji imaju zemlju na sebi.
Svi se nadamo ali niko ne zna tacno. A i sta ce nam pare kad prodju praznici ...Bice valjda do januara 2012?
Pogodi ko prstom u pekmez.Ako se to ostvari to će izgledati tako da će svako registrovano poljoprivredno gazdinstvo dobiti subvencije na tu površinu što je u vlasništvu