mindjušar
Član
Jeb* onog ko radi 100ha a ne moze da prezivi bez subvencija
Za takvo nešto treba imati i adekvatnu aparaturu,što mislim da nije tvoj slučaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeb* onog ko radi 100ha a ne moze da prezivi bez subvencija
Za takvo nešto treba imati i adekvatnu aparaturu,što mislim da nije tvoj slučaj
Samim tim mi odmah cvetaju ruže,naše je samo da otvorimo svako veče tačno u 20:00 prozore pa nam samo ubacuju pare na prozor@mindjušar
Samim tim što ste u sitemu PDV-a, imate olakšice o kojima mi možemo samo da sanjamo.
Pa opet kazem bolje da batali zemlju ako radi 175kj i ne moze bez subvencija,nek prodaje gliste za pecanje.
Ako ti je tako los sistem PDV-a ti lepo izadji.
Za ručavanje tastature ću ti se pridružiti i ja a što se tiče lepog sna koji se zove PDV ,jeste lep samo dok ulažeš u mehanizaciju (novu) a kad to prođe onda postaje košmar.@mindjušar
Samim tim što ste u sitemu PDV-a, imate olakšice o kojima mi možemo samo da sanjamo.
To ponizavas ljude koji rade do 30ha tim tvojim stavom da ni pekaru ni leba ne placaju.
Kod mene se u kraju kaze da pre plati siroma i onaj koji malo ima nego "gazda" sto je i istina.
Ja sam plaćao svaki mesec od januara do avgusta 6000 din na ime PIO i 3000 din na ime ZDR. jer sam rešenje dobio tek u Avgustu tako da je to dug do decembra tj decembar ću platiti tek u januaru. E sad na šta sam imao koliko duga po stavkama ne znam,tj nisam ni gledao naloge za prenos novca.Porez na dohodak i odvod. i navod. nisam plaćao od početka godine do sada .@talianu
Da li je ta suma na godisnjem nivou ili mesecnom?
Pa od 6,7 miliona, ni 10% nije baš malo... Ne igrajte se ciframa, mošda ovo čita i poreska uprava.
Šala, nema potrebe meni da objašnjavate i da mi se žalite, odlično poznajem tu problematiku ma da sam od najbližeg poljoprivrednika u sistemu PDV-a udaljen više od 100km.
Ne brini,platimo i mi dosta.Kako se ne ovajdi za poreze ? Na sve sto kupim platim od repromaterijala platim porez,ako kupim deo za traktor platim porez,za gorivo platim porez sto kod vas i nije slucaj...
Kako to misliš školarac,misliš da mi kupujemo bez PDVa? Samo obračunavamo PDV,tj od soje,žita,itd PDV od 8% pripada državi,tj trebao bi ga uplatiti državi,ali ga "prebijamo" sa PDVom sa ulaznih računa,a oni što nisu,samo maznu 5% i teraj dikoKako se ne ovajdi za poreze ? Na sve sto kupim platim od repromaterijala platim porez,ako kupim deo za traktor platim porez,za gorivo platim porez sto kod vas i nije slucaj...