mindjušar
Član
Ministarstvo daje subvencije i na krave muzare,mleko i plastenike,pa zbog takvih mi da ispaštamo
LEP život je relativan
Imam dve prelepe kćerkice i mirno spavam,meni je to već lep život,ali kad se pokrene zamajac,netreba ga kočiti
---------- Poruka napisana u 20:36 ---------- Prethodna poruka je at 20:33 ----------
Jesam,ali nonstop zvrljim kako šta da poboljšam,šta da kupim,šta da prodam,prelazim 35-40000km godišnje dobar deo za bilo koji vid edukacije,i NEKUKAM,i nisam nikad,jer nisam imao vremena
LEP život je relativan
Imam dve prelepe kćerkice i mirno spavam,meni je to već lep život,ali kad se pokrene zamajac,netreba ga kočiti
---------- Poruka napisana u 20:36 ---------- Prethodna poruka je at 20:33 ----------
Minđušar.eto vidiš da si i ti počeo sa lošijom mehanizacijom i manje zemlje i posle si svojim radom napredovao,tako hoće i ovi do 30ha e sad koliko će ko uspeti.Neko će se podići kao i ti a nekom možda neće ostati ništa,neko će ostati tu gde jeste ali svi oni imaju prava na život i rad.Ne mogu svi biti kao ti ili kao ja.
Jesam,ali nonstop zvrljim kako šta da poboljšam,šta da kupim,šta da prodam,prelazim 35-40000km godišnje dobar deo za bilo koji vid edukacije,i NEKUKAM,i nisam nikad,jer nisam imao vremena