DusanA
Član
Milan 87 je iz okoline Aleksinca, tamo je brdski kraj, drugacija poljoprivreda nego kod nas u Vojvodini, mislim da je imanje od 10ha tamo jako veliko, drugacije okruzenje od naseg, drugaciji ljudi, to je sve i to je ok
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I to netreba mnogo da čekamoNema nama nista drugo nego da zavrsimo ove trenutne poslove pa opet na drumove , bagra se drugacije nece opametiti!!!![]()
Nije problem u narodu, vec u odnarodovanoj vlasti. Niko iz naroda vise ne razume sta radi ova viseglava azdaja od vlasti. Ta azdaja guta sve pred sobom, i sopstveni narod joj je najmanja briga. Narodom se hrani, i to bukvalno. Ljudi proapadaju, a sa njima i drustvo. Mi smo trenutno drustvo poremecenih vrednosti, i bez ikakve perspektive. Raspadamo se po svim osnovama, i to sve zbog toga sto sada dozivljavamao kulminaciju negativne komunjarske selekcije. Oni se gore biraju po ko zna kakvom naopakom kriterijumu, i kao takvi izabrani slusaju nekakve mastermajndove, a u sve njih je ugradjeno to komunjarsko destruktivno.Nije vlast kriva,narod je kriv.
Nije vlast kriva,narod je kriv.
Nije vlast kriva,narod je kriv.
Tako je,treba dići veknu hleba na euro pa ad se narod digne,a ne mi da zajebavamo narod sa blokadama,pa shodno tome pšenicu da plate 30din i koji će nam k...c subvencijaNije vlast kriva,narod je kriv.
A mozda je resenje u ukidanju te iste autonomije, posto je ni sad nista ne sprecava da povuce napred, pa to ne radi. A ne znam ni kako moze da uradi, ako po popisu preko 2 miliona stanovnika, generise 30% BDP. Koliko se razumem u matematiku, to mu dodje neki prosek u odnosu na ostatak zemlje. To sto tamo nege postoji Bela palanka i Lebane, na koje je i Bog zaboravio, ne znaci da je neko drugi mnogo razvijen.Mozda je resenje u vecoj autonomiji za Vojvodinu, pa bar da mi vucemo ostatak zemlje ka napred.