Subvencija poljoprivredi za 2011 godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drzava je po mom misljenju bankrot,odakle vise da vade pare kada su sve prodali? Tajkuni koji ne placaju PIO i zdravstveno a kupili firme za 3 eura ,penzionera sve vise,dece sve manje.Korupcija i mito zavrsavaju sve poslove,svaki ministar ima po 3 privatne firme a o administraciji u drzavnim firmama i rodbinskim zaposljavanjima da i ne pricam.U crvenu zonu su uterali Srbiju koja je bila najmanje zaduzena u Evropi po glavi stanovnika...Uzeli pre neki dan milijardu eura da im se nadje,a niko ne zna da kaze gde ce da je uloze?Pa za izbore naravno,a sve na racun paora i poljoprivrede,jer jedino mi pravimo suficit.I posle nema subvencija,dosta vam je 17 din za psenicu,31 za suncokret...Alo ko je ovde lud,a Bajatovic i ekipa plate po 150-200.000 din. mesecno pa puta 12 meseci.Mafija...

Kada na čelo države dođe bogataš koji ima sve i koji se ne može potkupiti,onda će poljoprivreda procvetati,jer će on znati da je poljoprivreda najrentabilnija a ovi sada znaju to isto ali samo ćapaju od poljoprivrede jer od drugih ne mogu jer nemaju.

@Zoran0230 mislim da bi tad bilo jos gore. Sto vise imaju to su pohlepniji, sve im je malo. Pogledajte Miskovica, Beka, Drakulica, kostica... Zamislite kakvi bi tek bili kad bi im se dali predsednicki kajasi i kandzija. Ja ne zelim ni da zamisljam. Srpski poljoprivrednik je osudjen na zivot rabadzijskoh konja. Ceo dan vuce kola, a uvece dobije zobi tek toliko da ne ugine. Jer ako ugine od tog gazda nema korist, ko ce sutra vuci kola. Gospodo poljoprvrednici osudjeni ste na puko prezivpjavanje i to se skoro promeniti nece, nazalost.

Jbg svi koji su 5 oktobra,doprineli da se promeni vlast jedinu ponudu koju su dobili od DOSa je puno bure govana i malo meda odozgo,tako da gospodo med ste olizali pa izvolte dalje...

@Zoran0230 mislim da bi tad bilo jos gore. Sto vise imaju to su pohlepniji, sve im je malo. Pogledajte Miskovica, Beka, Drakulica, kostica... Zamislite kakvi bi tek bili kad bi im se dali predsednicki kajasi i kandzija. Ja ne zelim ni da zamisljam. Srpski poljoprivrednik je osudjen na zivot rabadzijskoh konja. Ceo dan vuce kola, a uvece dobije zobi tek toliko da ne ugine. Jer ako ugine od tog gazda nema korist, ko ce sutra vuci kola. Gospodo poljoprvrednici osudjeni ste na puko prezivpjavanje i to se skoro promeniti nece, nazalost.
Taj bi morao biti iznad ovih koje si naveo,koji ima bogatstvo ali nema slavu.Ovo sve drugo su izrabljivači.Izbori nam neće doneti ništa novo i to je gola istina.Što se više približavamo EU,status poljoprivrednika će biti sve teži i teži jer mi nemamo njihov standard a njihove subvencije mi možemo samo da sanjamo jer se poljoprivreda ne može podići preko noći i treba vreme a mi smo to vreme potrošili na raspad Jugoslavije,bombardovanje,5 oktobar...Kada bi se to pretvorilo u novac,možda bi i imali neke zarade

E Ante Marković bog ga živio. Ne mogu da se setim koliko je koštao traktor u parama. Davalo se učešće 20% i 5bikova po 600kg u 5 godina. Tad je kupljeno više traktora u selu nego za ovih 20god posle njega. Imalo se šta prodati a imao je ko da kupi. Svaki vašar na Ubu dolazili šleperi iz Sarajeva. Nisu pitali za cenu pare na rampi. Svinje terane u Sloveniju i Dalmaciju. Ali sad smo duboko zaglibili. Što bi rekli u mom kraju "UDARILA RUDA U BREG". Biće ovde belaja kad dogore do nokata a tu je. Cenim da će biti burno proleće. Izbori su u maju. Mora se činiti na volju Beogradu i velikim gradovima. Nemaju od koga da uzmu nego od seljaka. Videćemo.

Ministarstvo je zvanicno izaslo sa recima Ko je dobio,dobio je...Ko nije dobio dobice kad i ovi od 30 do 100 znaci do 31.01.2012-te...Znaci bice svasta

E Ante Marković bog ga živio. Ne mogu da se setim koliko je koštao traktor u parama. Davalo se učešće 20% i 5bikova po 600kg u 5 godina. Tad je kupljeno više traktora u selu nego za ovih 20god posle njega. Imalo se šta prodati a imao je ko da kupi. Svaki vašar na Ubu dolazili šleperi iz Sarajeva. Nisu pitali za cenu pare na rampi. Svinje terane u Sloveniju i Dalmaciju. Ali sad smo duboko zaglibili. Što bi rekli u mom kraju "UDARILA RUDA U BREG". Biće ovde belaja kad dogore do nokata a tu je. Cenim da će biti burno proleće. Izbori su u maju. Mora se činiti na volju Beogradu i velikim gradovima. Nemaju od koga da uzmu nego od seljaka. Videćemo.

Al zato ce onda k...c dobiti od seljaka.!

Biće,biće....napuštaju ih koalicioni partneri,radnici loše privatizovanih firmi pa još kad bi ih i mi napustili(a desiće se) teško da bi imali i za cenzus.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh