Dolovac
Član
E sada nek se jave oni koji nisu za neke radikalne mere povodom ovoga i nek me prosvetle...Ako ovakva njihova proseravanja po nama nas ne ujedini onda da svi odma uzmemo shtranke pa da skratimo muke...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis, nije si ministar izjsnio za koliko godina je taj iznos. Ministar ocigledno misli za 2 godine.pa bice 14.000 al iz 2 put
A da mi prodamo zito kada stigne nekoj drugoj drzavi, uskladistimo i onda zajednicki svi prodamo madjarskoj, hrvatskoj, bilo kome nase zito...E sada nek se jave oni koji nisu za neke radikalne mere povodom ovoga i nek me prosvetle...Ako ovakva njihova proseravanja po nama nas ne ujedini onda da svi odma uzmemo shtranke pa da skratimo muke...
mozda ih i nije vredna motika al ja bi bar dve moje slomio o njih !A da mi prodamo zito kada stigne nekoj drugoj drzavi, uskladistimo i onda zajednicki svi prodamo madjarskoj, hrvatskoj, bilo kome nase zito...
Definitivno treba jedinstvo oko ovoga...jer dosta mi j eprica \jesmo nismo u krizi, bice nece biti...Postenije bi bilo neka izadju i kazu nemamo para i onda znas situaciju ....a ovo zavlacenje mislim .. ni motka ih nije vredna
Zemljače Evo sajta : ( Ako ne uklone )
http://www.economy.rs/vesti/15855/Dobrodosle-subvencije-za-poljoprivrednike.html
Ni ja nisam verovao očima ...........
A da mi prodamo zito kada stigne nekoj drugoj drzavi, uskladistimo i onda zajednicki svi prodamo madjarskoj, hrvatskoj, bilo kome nase zito...
Definitivno treba jedinstvo oko ovoga...jer dosta mi je prica jesmo,nismo u krizi, bice,nece biti subvencia
Postenije bi bilo neka izadju i kazu nemamo para i onda znas situaciju ....a ovo zavlacenje mislim .. ni motka ih nije vredna
A da mi prodamo zito kada stigne nekoj drugoj drzavi, uskladistimo i onda zajednicki svi prodamo madjarskoj, hrvatskoj, bilo kome nase zito...
Definitivno treba jedinstvo oko ovoga...jer dosta mi je prica jesmo,nismo u krizi, bice,nece biti subvencia
Postenije bi bilo neka izadju i kazu nemamo para i onda znas situaciju ....a ovo zavlacenje mislim .. ni motka ih nije vredna
Ovakvi trebaju ministarstvu kao sto je Sale. Ja imam registrovano 9 ha, jer samo toliko radim i to mi je glavni izvor primanja, a znam i gomilu njih koji su u istoj poziciji, pa se necemo obesiti o sljivu, ako uopste i znas sta je sljiva.Taj koji ima 10h i registrovao se bolje da se obesi o sljivu da visi nego sto se registrovao.
Ja licni ne znam nikoga ko se registrovao sa 10h svi imaju registrovano minimum 20-25h
Ovakvi trebaju ministarstvu kao sto je Sale. Ja imam registrovano 9 ha, jer samo toliko radim i to mi je glavni izvor primanja, a znam i gomilu njih koji su u istoj poziciji, pa se necemo obesiti o sljivu, ako uopste i znas sta je sljiva.
Naravno da ne,Čitajući ova nagađanja i predviđanja o famoznih 10ha... pa ljudi dali se uopšte ISPLATI ulaziti u PIO sa 10ha ? Žalosno, šta učini od poljoprivrede, države...
Mogu ti pomoci, voljan sam, ako zelis, ali to nije tema. Naravno da nije glupo prijaviti do 10 ha, ukoliko se nema nista drugo. Preko necega se mora biti osiguran, a ja drugu mogucnost nemam, a da se vucaram po birou, necu. Takodje, i sam znas, da sa 9 ha, takodje mozes imati ozbiljniju proizvodnju, ako imas vocnjak, plastenike, itd. Ukoliko uredbe budu samo do 10h, pa makar i 14000 ja cu pruziti podrsku na protestu ostalim poljoprivrednicima. Neko je nasledio 1 ha, neko je imao srece da nasledi 90, 100 ha i mi svi koji posteno radimo imamo pravo na subvencije. Svako dobro.Prijatelju necemo se vredjati....!
Ja samo kazem zaista kako jeste...!
Sigurno ces me ti nauciti sta je sljiva...? Posto ja to nemam na 90h svoje zemlje....?
Takvih je najviše ali ih ti ne primećuješ.