Peet
Član
Postoji jedna jedina stvar koja je skoro nemoguca misija, a to bi bila neka silna sloga medju nama. Naime koje blokade spominjate stalno, koje su bile i bice bez rezultata, nego kako bi bilo da samo jedne jedine god. ili ne posejemo sem nesto za nase potrebe hleba ili ne prodati im nista pa da vidim onda gov..a kako ce da opstanu bez izvoza poljoprivrednih proizvoda.
Pa dokle mogu samo nas je....ti nije mi jasno? Kako god im se dizu u drugim resorima i traze plate ili bilo sta uvek im se sve zivo odobre a nama? prave se ludi verovatno zato sto znaju da nas mogu je..ti kad kod zele.
Stvarno ne znam sta nam je ciniti osim ove opcije sto sam spominjao.
O da, setio sam se vica kad je klinac video kerove kako se karaju pa pitao oca sta to kerovi rade, a otac neznajuci sta da mu kaze, rekao mu:
-Pa vidis sine, onaj pas koji je ispod on je jako dobrodusan i dobar pas jer taj odozgo ili se negde napio ili se povredio pa ga ovaj nosi kuci.
A klinac zagleda se u oca pa mu odgovara:
-Znao sam da cim nekome nesto dobro cinis taj te posle je..e.
Naravucenije: Mi drzavi hleba a oni nama k...c.
Izvinjavam se za totani off. Pozz. svim clanovima foruma.
Pa dokle mogu samo nas je....ti nije mi jasno? Kako god im se dizu u drugim resorima i traze plate ili bilo sta uvek im se sve zivo odobre a nama? prave se ludi verovatno zato sto znaju da nas mogu je..ti kad kod zele.
Stvarno ne znam sta nam je ciniti osim ove opcije sto sam spominjao.
O da, setio sam se vica kad je klinac video kerove kako se karaju pa pitao oca sta to kerovi rade, a otac neznajuci sta da mu kaze, rekao mu:
-Pa vidis sine, onaj pas koji je ispod on je jako dobrodusan i dobar pas jer taj odozgo ili se negde napio ili se povredio pa ga ovaj nosi kuci.
A klinac zagleda se u oca pa mu odgovara:
-Znao sam da cim nekome nesto dobro cinis taj te posle je..e.
Naravucenije: Mi drzavi hleba a oni nama k...c.
Izvinjavam se za totani off. Pozz. svim clanovima foruma.