milanche87
Član
A kako bi ti paorpaor to definisao (dojava). ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I sad košta toliko, malo i manje, zavisi kad si prodao pšenicu.Ja sam kod Milosevica za 42 000kg psenice uzimao nov IMT 539
Ja nigde nisam rekao da neko te pare treba da "pokloni" drzavi.vidis KisRobert ja nekako tebe ne shvatam na svaki post o subvencijama ti komentarises kao da je socijalna pomoc mozda i jeste evo ovako ja imam 40h prijavljenih znam da mnogi ovde imaju mnogovise al vidi to je 560 000dinara po prosloj uredbu tj uredbi iz prosle godine to je 5000evra a kada ti neko da te pare za mene to nisu male pare a verujem za nikog ovde takodje!Stim parama mogu kupiti jedan solidan polovan traktor,dosta polovne mehanizacije ili minimum 10 teleta ili jedan auto solidan i sad to trebam da ostavim ovim lopovima iz drzave po tebi jer je to socijalna pomoc!Prosecna plata u Srbiji je bar kod mene u Paracinu 25000din,godisnje izlazi 12x25000 300 000dinara jedan prosecan radnik zaradi u ovoj drzavi koliko i jedan poslanik u skupstini za jedan mesec nerada!To nisu male pare i meni te pare znace i zato slusam svaki trac koji stize jer mi te pare trebaju neka smanje zaradu na gorivo tj porezi nek skinu carine na uvoz i poreze na polovne poljoprivredne masine nek zagarantuju cenu na poljoprivredne proizvode neka lepo poboljsaju uslove za bavljenjem poljoprivredom i ja sam za to neka onda ukinu subvencije netreba mi njihova socijalna pomoc odricem se nje!!!Ja sam kod Milosevica za 42 000kg psenice uzimao nov IMT 539 i bio sam zadovoljan i ako je tada cena psenice bila 7din po kg!!!