talianu
Član
Novinar je lud kad i postavlja pitanje "kako da živi čovek sa 3 ha zemlje", Očigledno je prespavao transformaciju sistema iz titinog komunizma u surovi kapitalizam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
diklofen je napisao(la):Čovek vrlo dobro zna šta priča i sve je rekao kako treba.Nek svoje rezultate iznesu ministri pre njega od kojih su neki imali i daleko veće budžete.Drago mi je što stalno spominje onih pet velikih jer svi znamo ko su oni.Pa makar ga i smenili bar je imao m... da to javno kaže u par navrata.
a koliko je islo nafte/ha?diklofen je napisao(la):Pa zavisilo je od cene nafte.Mislim oko 31dinar.
diklofen je napisao(la):Jel ,a ti bi da vratimo neke ponavljače iz prethodnih godina![]()
talianu je napisao(la):Novinar je lud kad i postavlja pitanje "kako da živi čovek sa 3 ha zemlje", Očigledno je prespavao transformaciju sistema iz titinog komunizma u surovi kapitalizam!
Sto pa cela politicka smena treba da se promeni i pozicija i opozicija , i poljoprivredni ministri i savetnici i lopovi iz direkcije za rurarni razvoj opstina (ti su najgori) kod njih mozes da ides samo sa clanskom kartom , bar u mojoj opstiniBranko je napisao(la):Sada je dosta.
Ili se držite teme, ili i ova tema ide pod katanac.
Imaš li pametniji komentar?srdjuanzorz je napisao(la):Zakljucavaj![]()