Pitao sam da li neko zna zašto je od bronze, a ne od mesinga recimo, i nema potrebe da to neko brani, vec samo sam zamolio da se podeli to malo "znanja", na koje se poziva svo vrijeme.
Nisam pominjao dvodijelnu maticu, vec jednodijelnu, i ona kosta nesto oko 20tak evra, sad plus minus koji dinar. I od nje se presijecanjem moze napraviti dvodijelna (sad mi samo reci da je problem na glodalicu staviti polovnu matice i poravnati jedan kraj pod uglom da se dobije konus i to traži 20 godina iskustva) . Sad je vjerovatno cijena informacije pod kojim uglom je konus zlata vrijedan.
Evo živi bili pa vidjecemo koliko će taj zupčanik od 2000 dinara da izgura, posto je u pitanju prenosni zupčanik za pogon posmaka, ne trpi nikakve posebne sile, prave ljudi i plastične koji im traju godinama, a fabricki je bio gusani i stradao je samo zato što se spaner otpustio i iskočio zupčanik van ležišta pa otkinuo par zuba.
Ja sam svestan da je postalo normalno da majstori od svog posla prave nauku, ali ruku na srce, pustimo naučnike da se bave naukom.
Da se samo prisetim koliko je filozofije bilo oko varenja ppr cijevi peglom, pa to je bila nauka ravna nuklearnoj fizici. Nisi smio majstoru pomenuti da se vari bilo čime, sem specijalnom peglom od min 1000e. Evo je moja neka turska od 35e, vari već 19 godina, hiljade spojeva napravila, i ne pričam nikome da mi je trebalo 10 godina iskustva. Isto je sa aparatima za varenje. Kad pitas majstora kako da se nešto zavari, ma bajo moj bez esaba od 2000e i 20 godina iskustva, ne smiješ prici tome. I ja evo 20 godina nema kakve ludorije nisam vario, i (nisam vario mostove konstrukcije, podvodne gasovode i slicno), i naučio sam na desetine ljudi kako da kvalitetno odrade zavarivanje za svoje potrebe za par dana. Ali kad pricas sa variocima, odmah krene priča o gasovodima, specijalnom kaljenim čelnicima, mostovnim konstrukcijama, tvrdim navarivanjima i stvarima koje običnom covjeku vjerovatno nikad ili nekad mozda zatrebaju u zivotu.
Da sad ne širim temu, ali ista je stvar i sa automehanikom, limarijom i farbanjem, vulkanizerskim poslom, autoklimama, autoelektrikom, radom sa poliesterom, karbonom, vodovodom, grijanjem, zidanjem, razvodjenjem struje, keramikom, radom sa univerom, presvlacenje folijama, ugrađivanje stolarije, rigipsom, malterisanjem i gletovanje, salovanjem, zidanjem dimnjaka, da sad ne nabrajam, pa sve do tapetarije, sivenja tendi i suncobrana i slicno.
Opet kažem, nisam ni u jednoj od tih oblasti profesionalac, da sad imam iskustva u pojedinim situacijama kako rijesiti neke specifične probleme koji se rijetko ili nikad ne pojavljuju u praksi, ali savladao sam vrlo brzo veći dio osnove tih poslova bez desetina godina "iskustva"